Nem sikerült pontot szereznünk az éllovas BVSC otthonában

NB III Keleti csoport, 19. forduló:

BVSC-ZUGLÓ–FC HATVAN
4–0 (3–0)

Budapest, Szőnyi út, 150 néző. Vezette: Papp Á. (Nagy B., Tóth Cs. J.)

BVSC: Kovács B. – Zöld (Májer, 78.), Nagy J., Benkő-Bíró, Király Á. – Tamási Zs., Szilágyi M. (Fisli, 78.), Tóth K. (Horváth R., 70.) – Szalánszki, Tóth M. (Kesselbauer, 78.), Kelemen P. (Tóth K., 70.). Vezetőedző: Urbán Flórián

HATVAN: Cellár J. – Tarjáni P., Barthel G., Labát K., Karácsony D. – Tarnóczi R., Szabó B. – Mundi Z. (Bárkányi A., 31.), Szanku K. (Czibolya G., 70.), Dinka K. (Sipos J., 85.) – Sármány K. Megbízott edző: Nagy Gábor

Gólszerző: Nagy J. (10., 81.), Tóth K. (23.), Kelemen P. (30.)

Jók: az egész hazai csapat, ill. senki.

Az őszi szezon utolsó játéknapján az éllovas BVSC otthonába látogatott az FC Hatvan. Zoran Spisljak vezetőedzőnk eltiltása miatt nem ülhetett a kispadon, helyette Nagy Gábor asszisztens edző „meccselt.”

Nem kezdtük rosszul a meccset, az első percekben Sármány Kristóf fejelhetett hét méterről, de fejesét kiütötte a kapus, majd egy bal oldali beadás átszállt a hosszú oldalra, az ötösnél Mundi Zoltán érkezett, de lövését blokkolták. A 10. percben sajnos büntetett az ellenfél, Tóth Milán jobboldali szögletét a rövidnél érkező Nagy József sodorta Cellár kapujába (1–0). A 23. percben Tóth Milán újabb jobboldali beadását Tóth Keve fejelte a hálóba (2–0). A 30. percre pedig gyakorlatilag eldőlt a találkozó sorsa, egy baloldali akció során a korábbi hatvani támadó, Kelemen Patrik is beköszönt, lövését Cellár beütötte a kapuba (3–0).

A szünet után éledeztünk, többször eljutottunk lövésig, az 54. percben Sármány, majd az 58.-ban Dinka próbálkozása ment mellé. A 62. percben Sármány újabb lövését blokkolták, ezzel pedig sajnos el is lőttük a puskaporunkat. A BVSC azonban még nem, a 81. percben egy baloldali szögletre Cellár alászaladt, a hosszún érkező Nagy József pedig az üresen maradt kapuba fejelt közelről (4–0).

Folytatás e hét vasárnapján 13 órakor, a tavaszi szezonból előrehozott 20. fordulóban, amikor az Aqua-General Hajdúszoboszló vendégeként lépünk pályára.

URBÁN FLÓRIÁN: „Az első percekben érthetetlen módon futballoztunk, de utána rendeztük a sorokat és már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést.”

NAGY GÁBOR megbízott edző (Zoran Spisljak eltiltása miatt):” Jól kezdtük a találkozót, az első tíz percben két gólszerzési lehetőségünk is volt, utána viszont védekezésben nem tudtuk azt nyújtani, mint amit az elmúlt hetekben. Ennek csak ez lehetett a vége.”