Kartalon vettek részt utánpótlás csapataink

Hrncsár Tamás (U7):
2022.12.10.-én Kartalon vettünk részt több csapattal is az urbangumi.hu gyermeklabdarúgó tornán.
U6-ban 1, U7-ben pedig 2 csapattal is. Mind a két megmérettetésben neves csapatokkal mérkőzhettünk meg, kezdjük az u6-al:
Minden mérkőzésen méltó ellenfelei voltunk mind az MTK mind a Gödöllői csapatoknak. A tornán még a Mészöly focisuli vett részt. Rengeteg szép megoldással és góllal mutatkozott meg az edzésen gyakoroltak elsajátítása. A torna végén mindenki egy szép aranyéremmel, oklevéllel és csokival lett gazdagabb.

Az U7-es tornán 16 csapat vett részt, itt 2 csapattal szerepeltünk. Az FC Hatvan kék csapata bejutott a legjobb 8 közé, míg az FC Hatvan sárga csapatunknak ez nüánszokon múlott. Mindenki maximálisan kivette részét a küzdelemsorozatból. Elértük a célunkat, hogy kicsit más környezetben mint a megszokott Bozsik fesztiválok minél több gyermeknek versenylehetőséget biztosítottunk.
Látszott Mindenkin az akarás, amihez gratulálok!

Dunai Zoltán (U11):

Az U11 két csapattal indult az idei kartali tornán, ahol a “kék” csapatunk csupán az elődöntőben szenvedett szűk 1:0-s vereséget, így a bronzért szálltak harcba, amit el is hoztak. Végig stabilan és jól játszottak, egy mérkőzésen volt kis kihagyás, amit az ellenfél meg is büntetett. A mérkőzések hossza miatt sajnos kevés volt az idő ezt már kijavítani nem tudtuk, de a bronz mérkőzésen büntetőkkel legyőztük ellenfelünket. A torna összes mérkőzését figyelembe véve, egyetlen gólt kaptunk, sajnos azt pont az elődöntőben.
A sárga csapatunk nagyon nehéz sorsolást kapott, többek közt a későbbi győztes Szeged is a csoportjukban volt, de így is az “arany ág”-ról büntetőkkel maradtak csak le csupán. Egy hajszálon múlt, de az “ezüst ág”-on folytatták, amit végig meneteltek és mindössze ezen ág döntőjében kaptak ki.
Jó szervezés mellett, jó körülmények között, jó csapatok ellen játszhattak és fejlődhettek ezen a tornán a játékosaim. Büszke vagyok rájuk és az egész őszi szezonban elvégzett munkájukra és eredményeikre.
Hajrá U11! Hajrá FC Hatvan!