Újra porondon a legkisebbek

A Bozsik Intézményi Program az őszi-téli időszakban felfüggesztett státuszban volt kénytelen tengődni a világjárvány végett, azonban márciustól ismét zöld utat kapott a rendezvénysorozat megszervezésének lehetősége – kizárólag szabad téren.

17 partner-intézményünket a második ilyen fesztiválra hívtuk meg március végén és április elején a szokásos formában, hiszen a grandiózus létszámok miatt külön napokon és helyszíneken bonyolítjuk a labdarúgást népszerűsítő matinét.

2022. március 30-án, a Népkerti Sporttelepen 253 ovis játszott önfeledten, ám mégis szakszerű keretek között, majd a rossz idő miatt egy héttel eltolt április 7-i Lőrincin megrendezett eseményen 167 fő 0. korcsoportos kisfiú és kislány kóstolt bele a grassroots fesztivál élménybe. Mindösszesen 420 fő sportolását biztosítottuk, ezúton is köszönjük a sportcsoportvezetők és egyéb dolgozók példamutató munkáját. Még két ilyen nagyszabású alkalmat tervezünk „tető alá hozni”, mely dátumok az idei év április 20-21-et és május 18-19-et takarják.

Bízunk benne, hogy az időjárás is szebbik arcát mutatja valamint a mostaninál is sikerül nagyobb kontingens generálni.

Hajrá Ovi-Foci, Hajrá Hatvan!