NB III – Célegyenesben

A mögöttünk hagyott forduló eredményeinek, valamint a hatályos versenykiírás ismeretének birtokában leszögezhetjük, hogy az NB III-as bajnokság Keleti csoportjának kiesés ellen folytatott küzdelme sosem látott izgalmakat tartogat – sajnos – számunkra is. Egyértelműen jobb lett volna már ilyenkorra bebiztosítani a magasabb osztályú tagságot azonban ez koránt sincs így.

A Sajóbábony a Mezőkövesd második csapatával egyetemben már kiesett, így azon egyesületek hátralévő mérkőzéseit igazítottuk „csokorba”, akik a biztos bennmaradást jelentő 14. pozícióért küzdenek a hátralévő négy bajnoki összecsapáson.
Elméletileg a 15. helyezés is érhet automatikus mandátum-hosszabbítást, ámde a három csoport vonatkozásában – jelenleg – a Keleti a leggyengébb ennek vonatkozásában.

A szoros véghajrá eredményezhet pontazonosságot, az ide vonatkozó szabályozást mellékeljük a miheztartás végett.
Az FC Hatvan eltökélt, hogy jövőre is a Nemzeti Bajnokságot erősítse, stábunk a játékosokkal karöltve az utolsó másodpercig tenni fog a sikerességért.
Szurkolóink, támogatóink előtt – korlátozottan ugyan – megnyílt a lehetőség, hogy a helyszínen segítsék a Mieinket belehajszolni a győzelmekbe.
Ezt legközelebb most szerdán 17:30-tól tehetik meg, hiszen a DVSC II. látogat a Népkert Sporttelepre.

58…59…HATVAN!