Szépen menetelnek futsalos lányaink

Leány U16-os csapatunk a Pest megyei Leány U17-es futsal bajnokságba nevezett be, amely 2020. november közepén kezdődött számukra.

A koronavírus járvány okozta helyzetben igencsak körülményes – de talán így legalább némileg biztonságos(abb) – a lebonyolítás menete, ugyanis egy játéknapon csak egy mérkőzés lejátszása engedélyezett, mely jócskán szembemegy a futsal bajnokságok megszokott, napi több meccses dömpingjével.
Úgy látszik ez korántsem zavarja hölgyeink teljesítményét, akik a 9 csapatot felvonultató sorozatban jelenleg ugyan 2. helyen állnak (7 mérkőzésből 6 győzelem, 1 döntetlen és imponáló 82-6-os gólarány az objektív mutató) azonban vesztett pontok tekintetében mégis előkelő pozíciót foglalnak el, nyugodtan kijelenthető, hogy toronymagas esélyesei az oda-visszavágós rendszerű versenynek. Szabó Ilona tanítványai legközelebb február 13-án, majd rögtön másnap, 14-én kívánnak a parkett(a) labdazsonglőr ördögeivé válni. Több gólfelelőse is van együttesünknek, akik közül picit kiemelkedik Petrovics Petra 21, és Tóth Ágnes 18 egységgel azonban valamennyi leányzó képes az egyéni villanásokra a mindig előtérben levő csapatkohézió mögött.
A zárt kapuk ellenére szurkoljunk nekik töretlen buzgalommal! Hajrá Hatvan!