Bárkányi Arnold a karanténról

Bárkányi Arnoldot kérdeztük, hogyan élte meg a karanténbeli helyzetet, tudott-e edzeni és mi a véleménye az MLSZ döntéséről.

– “Természetesen mint az egész sporttársadalom én is nehezen éltem meg azt,hogy nem edzhettem együtt a csapattársaimmal és korlátoztak az élet különböző területein.
Viszont bízva a folytatásban edzésben maradtam.Jászberényben és Alattyánon a Zagyva gáton meg tudtam oldani az egyedüli edzést ahogy azt a kormányunk kérte.Ezek az edzések viszont úgy két hétig elegendőek mivel semmilyen hasonlóság nincs egy futballedzés és a száraz futás között.Most pedig két hónapnál járunk.
Közben jött egy olyan döntés a futballunk vezetőitől ami előtt értetlenül állok!Távol áll tőlem,hogy tiszteletlenül beszéljek az MLSZ-ről,de én a pályán akartam vagy kiesni vagy benn maradni nem valakik döntése miatt.Aláírom azt is,hogy csapatunk az ősszel nem bizonyította be,hogy helye van az Nb3-ban,de kiindulva az első két tavaszi meccsünkből, noha 1 pontot szereztünk mindkét meccsben benne volt,hogy nyerünk, ezért nagyon sajnálom a csapatot és a klubbot egyaránt!”