FC Hatvan, E-Sport bajnokság – „Virtuális-Viktóriák”, Fokozódó Izgalmak

Több, mint egy hónapja rajtolt el az FC Hatvan szervezésében – a régióban mindenképpen kuriózumnak tekinthető – az E-sport bajnokság, kvázi enyhítési célzattal a fizikai edzések és mérkőzések kiesése végett.

A három bajnoki osztályban egyaránt véget értek az alapszakaszok küzdelmei, mindösszesen 159 mérkőzés van a focilabdát ideiglenesen kontrollerre cserélő utánpótlás labdarúgók háta mögött.

Szombattól magasabb fordulatszámon pörög(het)nek az események, ugyanis az eddigi négy fős lemorzsolódás nagyságrendileg változik meg, hiszen innentől nem lehet nagyot hibázni, ugyanis az azonnali kiesést von maga után.

Nagy Ádámtól, a bajnokság szervezőjétől és lebonyolítójától megtudtuk, nagyon fegyelmezett brigád jött össze, egy-két kivételtől eltekintve sehol sem kellett szankciókat alkalmazni, a technikai mizéria okozta a legnagyobb fejtörést az on-line térben, a sportszerű játékra ezidáig nem lehetett panasz.
Honlapunk és Facebook-oldalunk innentől egészen a legvégső összecsapásokig frekventáltabban igyekszik hangsúlyt fektetni erre a „kényszer szülte” eseménysorozatra, ugyanis az egyesületi vezetés egybehangzó véleménye az, hogy megérdemlik a benne részt vevők a pionír-tevékenységük egészséges visszhangját.
Mindenki kövesse figyelemmel a játékot, szurkoljon kedvencének, és győzzenek a legjobbak, legügyesebbek!

Hajrá E-sport, Hajrá FC Hatvan!