Sima győzelem a Veresegyház ellen

Csapatunk szerdán nem játszott edzőmeccset, mivel elmaradt a Tiszafüred elleni találkozó, szombaton azonban már játszottunk felkészülési mérkőzést, és 4–2-re legyőztük a Pest megyei I. osztályú Veresegyház együttesét.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FC Hatvan–Veresegyház VSK
4–2 (1–0)

FC Hatvan: Tajti Bence – Purzsa Máté, Labát Krisztofer, Katona Roland, Karácsony Dávid – Bàrkányi Arnold, Simó Csongor, Lukács Zsombor, Kitl Krisztián, Bartók István – Czibolya Gábor. Csereként pályára lépett: Inczédy Gergely, Simon Mátyás, Szabó Roland, Gál Márk, Bogdán Maxim, Fék Zsolt

Hatvani gólszerzők: Simon Mátyás (2), Czibolya Gábor, Lukács Zsombor

Gulyás Gábor vezetőedző értékelése:

„Az első félidő első fele nem tetszett, mert ekkor lassan, pontatlanul játszottunk. A szünet előtt feljavultunk, megszereztük a vezetést, majd a fordulás után 25 perc leforgása alatt újabb három gólt szereztünk. Négygólos vezetésünk tudatában volt több lehetőségünk, hogy növeljük előnyünket, de néhányan visszavettek a ritmusból és végül a Veresegyház szépíteni tudott. Az, hogy szerdán nem volt edzőmeccs, nem borította fel a programot, ekkor is edzést tartott a szakmai stáb a Tiszafüred elleni mérkőzés helyett. Az átigazolási időszak pedig tegnap lezárult, a már korábban említett három játékos csatlakozott a kerethez.”

Folytatás jövő hét szerdán a Dabas-Gyón, majd szombaton a Dunaharaszti ellen.

Téli kupa – rájátszás
FC Hatvan – Hevestherm-Hevesi LSC
1-4 (0-2)

Gólszerző: Szabó Dominik

Kezdők: Uj M. – Birtalan Á., Kiss B., Vasas B., Kékesi G., Oláh N., Vályi F., Török N., Fellner K., Rajzinger Á., Szabó D.

Cserék: Tóth Sz., Santur P., Kis K., Mátrai P.

Szén László: “ A csoportmeccseken bravúros eredményeket értünk el. Megfelelő hozzáállás, jó játékkal végeztünk a csoport élén. A mai mérkőzésen sajnos elfogytunk. Nem voltunk fejben itt, amit nagyon sajnálok!”