Elkezdődött a felkészülés, Torda Patrik távozhat

Hétfőn „élesben” is elkezdődött a munka az FC Hatvannál. Az új tréner, Gulyás Gábor irányításával felnőtt csapatunk tagjai rávezető edzésen vettek részt. Az első tréningről Czibolya Gábor és Sárközi Szabolcs sérülés, Labát Krisztofer pedig betegség miatt hiányzott, míg Vitalij Zagijev és Bogdán Maxim még nem tért vissza Ukrajnából.

„Azt kaptam a fiúktól, amit előzetesen vártam – ecsetelte honlapunknak Gulyás Gábor. – Tetszett a játékosok hozzáállása, úgy látom, fogékonyak lesznek a munkára és remélem, ez végig ki fog tartani. Az első tréningen kis játékok és egymás közti játék szerepelt a programban, rávezető jelleggel. A héten minden nap egyet edzünk majd, míg szombaton sor kerül az első felkészülési mérkőzésre is a Pest megyei I. osztályú Nagykáta ellen Hatvanban 10:30-tól. Igyekszünk több poszton erősíteni, már a hét második felében várható próbajátékosok érkezése, de csak olyan labdarúgót kívánunk szerződtetni, aki tényleg azonnali erősítést jelent.”

A kerettel kapcsolatos hír egyelőre annyi, hogy a 21 éves középpályás, Torda Patrik Vácott kezdte el a felkészülést, és elképzelhető, hogy visszatér a váciakhoz.