Túl vagyunk első felkészülési mérkőzésünkön

Felkészülési mérkőzés

FC Hatvan – Nagykáta SE
3-0 (1-0)

Gólszerzők: Simon Mátyás 2, Lukács Zsombor

Kezdők: Inczdéy Gergely, Karácsony Dávid, Gál Márk, Fék Zsolt, Purzsa Máté, Bárkányi Arnold, Lukács Zsombor, Kitl Krisztián, Bartók István, Mundi Zoltán, Szabó Dominik

Cserék: Szabó Roland, Fellner Krisztofer, Dolhai Gergő, Vitálij Zagiev, Uj Milán, Németh Szabolcs, Simon Mátyás

Gulyás Gábor vezetőedző a következőképpen értékelte a szombati, Nagykáta elleni 3–0-s győzelmet, illetve a próbajátékosról beszélt.

„Összességében ismét pozitív benyomást tettek rám a fiúk – kezdte Gulyás Gábor. – A felkészülési mérkőzésnek voltak olyan időszakai, amelyek tetszettek, de voltak olyanok is, amelyek nem. Az viszont örömteli, hogy a srácok továbbra is fogékonyak arra a fajta munkára, amelyet szeretnék megvalósítani. Nyerhettünk volna akár több góllal is, de a többi lehetőségünknél nem volt meg a kellő pontosság. Három próbajátékos kapott lehetőséget nálunk: Lukács Zsombor és Bartók István, akik a listavezető Füzesgyarmatról jöttek, illetve a korábban egy évet Hatvanban már futballozó Németh Szabolcs, aki legutóbb Leányfalun játszott, illetve aztán a Szentendre keretéhez tartozott, de sérülés miatt ősszel nem léphetett pályára. Sorsuk még nem dőlt, de szeretném, ha a két, Füzesgyarmatról érkező játékost szerződtetni tudnánk, míg Németh Szabolcsot tovább teszteljük.”