„Bízom benne, hogy a játékosaink átérzik a helyzetet” – vasárnap a Tállyát fogadjuk a Népkerti Sporttelepen

Az NB III Keleti csoportjának 15. fordulójában vasárnap 13:00-tól a Tállya KSE együttesét fogadja az FC Hatvan a Népkerti Sporttelepen, a fű 2-es pályán.

A mieink 14 játéknap után 11 ponttal a 14. helyen állnak, míg a tállyaiak 15 ponttal a 12. pozícióban állomásoznak. Ha sikerülne nyernünk, akkor egy pontra csökkenne a két csapat közötti különbség. Mi azonban sajnos négy bajnoki óta nem tudtunk győzni, a borsodiak viszont az előző fordulóban, a Putnoktól elszenvedett hazai vereség (0–1) előtt zsinórban három mérkőzést nyertek meg.

„Nagyon ritka, amikor egy hétvégi bajnoki meccs után pozitívumokról tudok beszámolni – tekintett vissza Török László. – Sajnos ez most sincs így, hiszen a Cegléd elleni előző mérkőzésen négy játékos is megsérült, név szerint Sárközi Szabolcs, Szabó Roland, Czibolya Gábor és Gál Márk. Ők biztosan nem szerepelhetnek a Tállya elleni kezdőcsapatban, talán közülük ketten le tudnak ülni a kispadra. Helyettük fiatal játékosaink kapnak lehetőséget, így négy helyen változik a kezdőcsapat. Mint látható, a bajnokságban öt–hat csapat a dobogóért, míg öt–hat együttes a kiesés ellen küzd, mi az utóbbiak táborába tartozunk. Sajnos kicsit eltávolodtak tőlünk a riválisok. Amikor célok vannak, nagy a nyomás, viszont azok az igazi futballisták, akik ezzel együtt tudnak élni, tudnak jól játszani olyankor is, amikor nagy a tét! Bízom benne, hogy a játékosaink átérzik a helyzetet és jól jövünk ki a vasárnapi mérkőzésből.”

A várható kezdőcsapat: Tajti – Purzsa, Bárkányi, Katona R., Karácsony – Fék, Szabó D., Mundi Z., Kitl K. – Fellner K., Torda.

A vasárnapi FC Hatvan–Tállya KSE meccset Sipos Tamás vezeti majd, segítői Molnár István és Vad Anita lesznek. Szurkoljuk mi minél többen az FC Hatvan győzelmét!!!