Új kapus a keretben, Török László várakozásai

Vasárnap 16:00-kor a Balassagyarmat otthonában lépünk pályára. Török László vezetőedző többek között arról is beszélt honlapunknak, hogy a keret a héten új kapussal bővült.

“Hétről hétre állítjuk ki magunkról a bizonyítványt, amely eddig gyengének mondható – vágott bele Török László. – Bár a bennmaradás a célunk, én a 9-12. hely köze várom a csapatot az őszi szezon végén. A 7-16. pozíció között nagyon szoros a bajnokság, egy-egy győzelem, vagy vereség több hellyel változtathat egy együttes helyezésén. Mi természetesen nem szeretnénk lecsúszni, de ha ez mégis megtörténik, akkor szakmai-, illetve játékosállomány szinten is el kell gondolkodni a továbbiakról. Alapinformációm vannak a Balassagyarmatról, azonban most bárki az ellenfél, nekünk nem szabad kikapnunk! Egy hete, az Újpest elleni kupamérkőzésen öt helyen változtattam a kezdőcsapaton és most is 3-4 helyen fog változni az összeállítás. Tajti Bence a héten a minifutball-VB-re utazott Ausztráliába, így kapusgondba kerültünk, de ez megoldódott, mivel leigazoltuk Inczédy Gergelyt, aki bár régóta nem játszott tétmeccset, edzésben van. Simon Mátyás, Ács Ádám, Szabó Roland és Sárközi Szabolcs azonban sajnos továbbra is sérüléssel bajlódik.”

A várható kezdőcsapat: Uj M. – Zagijev, Katona R., Gál M., Karácsony – Mundi, Bárkányi – Czibolya, Kitl. K., Fellner – Torda.