Nagy győzelem a megyei rangadón!

FC HATVAN – EGER SE 4-1 (1-0)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, 500 néző. Vezette: Kovács I. (Gordos Á., Skover P.)

HATVAN: Tajti B. – Labát K. (Zagijev V. 74.), Bárkányi A., Katona R., Karácsony D. – Gál M., Dolhai G., Szabó R. – Szabó D., Sárközi Sz. (Fellner K. 69.), Torda P. (Czibolya G. 65.). Vezetőedző: Török László

EGER: Nacsa – Debreczeni, Valkay, Csiki Vitelki – Lőrincz P., Kis G. (Vajda Á. 51.), Haász (Titkó 51.), Stampf (Antal Zs. 63.) – Benke, Pataki V. Vezetőedző: Klink Zoltán

GÓLSZERZŐK: Szabó R. (56., 88.), Szabó D. (27.), Torda P. (49.), ill. Vajda Á. (71.)

Igencsak szépszámú közönség előtt, remek hangulatban kezdődött a megyei rangadó. Az első gólra szűk fél órát kellett várni, a 27. percben Sárközi Szabolcs indította Szabó Dominikot, aki befelé cselezett, majd mintegy 20 méterről a hálóba lőtt (1-0)! Az első félidőben az egriek agresszíven letámadtak, de szerencsére a kapunkra nem voltak veszélyesek.
A szünet után gyorsan jött a második hatvani találat is: Sárközi lövése kipattant a kapusról, amelyet a jól érkező Torda Patrik a hálóba lőtt (2-0). Az 56. percben már hárommal vezettünk, Sárközi passza után Szabó Roland bombázott 15 méterről az egri kapuba (3-0). A vendégek a 71. percben szépítettek, egy beadás után Vajda Ákos talált be (3-1), de a slusszpoén a végén a miénk volt, Szabó Dominik jobboldali beadását a hosszún érkező Szabó Roland úgy lőtte a kapu közepébe, hogy a labda még egy védőn megpattant (4-1).
A kétgólos Szabó Roland, illetve a három gólban is szerepet vállaló Sárközi Szabolcs vezérletével nagy győzelmet arattunk tehát a megyei rangadón és egymás után második hazai meccsünket is megnyertük!
Köszönjük tisztelt szurkolóinknak, hogy ennyien kilátogattak a rangadóra és buzdításukkal győzelemhez segítették csapatunkat!

Török László: “Nagyon jó egri csapattal találkoztunk a mai napon. Készültünk belőlük, de így is ránk tudták erőltetni a játékukat az első félidőben. A szünetben átszerveztük a csapatot, más elképzeléssel mentünk ki, és ez meghozta az újabb hazai sikert. Gratulálok a csapatnak!”
Klink Zoltán: “Először is gratulálok a Hatvannak! A saját csapatomról pedig annyit, hogy nem csak az öltözőben kell “tökösnek” lenni. Az örök törvény bebizonyosodott, ezt a játékot nem helyzetekre, hanem gólra játsszák.”