Jó és eredményes játék a cél a rangadón – Török László várakozásai

Az NB III Keleti csoportjának 3. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Heves megyei rangadón az Eger SE együttesét fogadja az FC Hatvan a Népkerti Sporttelepen, a „Fű 2-es” pályán. Török László vezetőedző szerint a csapat a rangadóhoz méltó jó és eredményes játékkal szeretné kiszolgálni a szurkolókat.

„Örülök annak, hogy az FC Hatvan edzője vagyok, és hogy részese lehetek ennek a rangadónak – mondta honlapunknak Török László, csapatunk vezetőedzője. – A rangadókat a média, a szurkolók és a játékosok is máshogy kezelik. Az FC Hatvan rangadóhoz méltó jó és eredményes játékkal szeretné kiszolgálni a vezetést és a fantasztikus szurkolókat! Az biztos, hogy egy nagyon jól felkészített Eger lesz az ellenfelünk. A keretben Mundi Zoltán elkezdte az edzéseket, de Simon Mátyás, Ács Ádám, Fék Zsolt és Durázi Dániel sérüléssel küszködnek, utóbbi lábfeje az előző, Ózd elleni bajnokin sérült meg. Czibolya Gábor rendben van, őt folyamatosan építjük, szeretnénk, ha minél több játékperce lenne.”

A várható kezdőcsapat: Tajti – Labát K., Bárkányi, Katona R., Karácsony – Szabó R., Dolhai, Gál M., Sárközi Sz. – Szabó D., Torda P.

A heol.hu hírportálon és a Heves megyei Hírlapban hajdani és jelenlegi hatvani és egri labdarúgókat, edzőket kértek esélylatolgatásra a megyei derbi előtt – ezekből válogattunk:

Bárdos János, az FC Hatvan edzője: „Várakozással tekintettem a szezonra, hogy a három csapatból melyik lesz Heves megye legjobb NB III-as labdarúgó együttese. Nos, itt a nyitány. Mindkét csapat 0–2-ről fordított egy hete, ez gólra törő játékot ígér. A hatvaniak eggyel többet rúgtak és a hazai pálya is előnyt jelenthet. A számmisztika tehát hazai sikert ígér, én hiszek a nagy számok törvényében, 3–2.”

Gömöri Ottó, az FC Hatvan korábbi játékosa, jelenlegi edzője: „Mivel a hagyományokat ismerem, mindkét csapat győzelemre játszik. Bízom benne, hogy hazai pályán nyerünk, 2–1.”

Győri Zoltán, az FC Hatvan korábbi edzője: „Nagyon sok a sérült az FC Hatvannál, de remélem, így is sikerül itthon tartani a három pontot, 2–1.”

Híres Gábor, az FC Hatvan korábbi edzője: „Kétgólos hatvani győzelmet tippelek, 3–1.”

Montvai Tibor, az Eger korábbi támadója: „Mindig nagy párharc volt a hatvaniak ellen. Az Egernek szurkolok, itt születtem, de Török Laci mondhatom, hogy jó barátom, ezért nekem a tippem iksz, 2–2.”

Nagy Gábor, az FC Hatvan korábbi vezetőedzője: „A hazai csapat jobb játékerőt képvisel, 2–1.”

Tóth Péter, az FC Hatvan korábbi játékosa: „A sok sérült ellenére, ha nem is könnyen, de a Hatvan otthon tartja a három pontot, 2–1.”

Sánta Gyula, a Kispályás bajnokság szervezője: „Kemény mérkőzés lesz, ahol a Hatvan nyer, 2–1.”

A vasárnapi mérkőzést Kovács Imre vezeti majd, míg asszisztensi Gordos Árpád Mihály és Skover Péter lesznek.

Várjuk kedves szurkolóinkat a vasárnapi megyei rangadóra! Legyünk minél többen a Népkerti Sporttelepen és szurkoljuk ki az FC Hatvan újabb győzelmét!!!

Jegyek és bérletek vásárolhatók vasárnap a pénztárban.

Belépőjegy:

Felnőtt: 800 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

Hatvan kártyával: 500 Ft

2019/2020 szezon bérlet:

Felnőtt: 9000 Ft

Diák, nyugdíjas: 5000 Ft

Hatvan kártyával a felnőtt bérlet: 5000 Ft