Vasárnap itt a szezon első megyei rangadója, az Eger SE-t fogadjuk!

Az NB III Keleti csoportjának 3. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Heves megyei rangadón az Eger SE együttesét fogadja az FC Hatvan a Népkerti Sporttelepen, a „Fű 2-es” pályán.

A mieink az ESMTK elleni 1–0-s vereség után az első hazai meccsen kétgólos hátrányból fordítva 4–2-re legyőzték az Ózdi Kohászt, így jelenleg 3 ponttal a 6. helyen állunk a tabellán.

Az egriek hasonló mérleggel rendelkeznek, a csapat két meccsen szintén 3 pontot szerzett és a 8. helyen áll. Először 3–0-ra kikaptak Cegléden, majd a második fordulóban – szintén kétgólos hátrányból felállva – otthon 3–2-re legyőzték az ESMTK-t.

A nyár egyik slágertémája volt NB III-as futballberkekben, hogy az egriek vezetősége Klink Zoltánt nevezte ki a csapat vezetőedzőjének. A szakember a Vasasban és az Újpesti Dózsában futballozott játékos-pályafutása során, de később elszakadt a futballtól, a testépítés és a fitnesz világában találta meg a számításait. Az évek során többek között Erdei Zsolt és Kammerer Zoltán erőnléti edzéséért is felelt, majd az MLSZ alkalmazottjaként az U21-es válogatott erőnléti edzője lett. Ezt követően az NB III-as III. kerületi TVE fejlesztési igazgatójaként dolgozott, de személyi ellentétek miatt 2017-ben közös megegyezéssel távozott. 2019 nyarán nevezték ki az Eger SE trénerének, így ez az első felnőtt csapat, ahol vezetőedzőként dolgozik.

Klink Zoltán az egriek honlapján röviden már előretekintett a vasárnapi rangadóra.

„A hétvégén egy szervezett csapat ellen fogunk játszani. Mindent meg fogunk azért tenni, hogy sikeresen vegyük ezt az akadályt. Az elsődleges célunk, hogy kapott gól nélkül hozzunk le egy mérkőzést. Erre most lesz lehetőségünk, szeretnénk élni vele!”

A két csapat egyébként legutóbb a 2017–18-as Heves megyei I. osztályú bajnokságban találkozott egymással, sajnos akkor mindkét bajnoki egri sikerrel ért véget – Egerben 3–0-ra nyertek a hazaiak, míg Hatvanban, a tavaszi szezonban 1–0-s egri győzelem született. Az Eger az idény végén fel is jutott az NB III-ba, ahol most egymás után második idényét tölti. Van tehát most miért visszavágnunk, reméljük,

A vasárnapi mérkőzést Kovács Imre vezeti majd, míg asszisztensi Gordos Árpád Mihály és Skover Péter lesznek.

További részleteket, illetve Török László vezetőedzőnk várakozásait pénteken olvashatják honlapunkon!

Várjuk kedves szurkolóinkat a vasárnapi megyei rangadóra! Legyünk minél többen a Népkerti Sporttelepen és szurkoljuk ki az FC Hatvan újabb győzelmét!!!

Jegyek és bérletek vásárolhatók vasárnap a pénztárban.

Belépőjegy:
Felnőtt: 800 Ft
Diák, nyugdíjas: 500 Ft
Hatvan kártyával: 500 Ft

2019/2020 szezon bérlet:
Felnőtt: 9000 Ft
Diák, nyugdíjas: 5000 Ft
Hatvan kártyával a felnőtt bérlet: 5000 Ft