Újabb fiatalok mutatkoztak be az FC Hatvanban – nem is akárhogyan!

Durázi Dániel, Dolhai Gergő és Szabó Dominik után a vasárnapi, Ózdi Kohász elleni győztes bajnokin (4–2) újabb fiatal játékosok mutatkoztak be az FC Hatvanban – nem is akárhogyan!

A mindössze 18 esztendős Fellner Krisztofer a 69. percben Torda Patrik cseréjeként kapott először játéklehetőséget, és a 83. percben a 25. születésnapját ünneplő Karácsony Dávid középreadása után nagyon jó ütemben érkezett és a hálóba bombázott. Ez az egyenlítő gólt jelentette csapatunk számára, de ezzel még nem volt vége, a 88. percben az ő baloldali beadása után lőtt Sárközi Szabolcs a hálóba, aki ezzel 3–2-re alakította az állást!

A tehát góllal és gólpasszal bemutatkozó Fellner Krisztofer a nyáron az Újpest FC II-ből érkezett Hatvanba, az előző szezonban a Budapest-bajnokság I. osztályában futballozott, és 21 bajnokin három gólt szerzett.

A másik debütánsunk az Ózd ellen Zagijev Vitálij volt, aki a szünetben Purzsa Máté helyett lépett pályára és a második félidőben lendületes játékot mutatott be – igaz, egy esetben túl keményen is szabálytalankodott, hiszen a 66. percben sárga lapot kapott. A 20 esztendős Zagijev egyébként a nyáron a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályú Balkány SE-től érkezett hozzánk, de korábban a Várda Labdarúgó Akadémián is nevelkedett.

A fiatalokon kívül volt még egy nagy visszatérőnk az Ózd elleni bajnokin, ő nem más, mint a szurkolók egyik kedvence, Czibolya Gábor! 21 éves támadónk sérülése után először léphetett pályára ebben a szezonban, a 62. percben Durázi Dánielt váltotta.