„Küzdelmes, magas színvonalú meccset várok” – beharangozó az ESMTK elleni mérkőzésre

Bő két év után vasárnap végre ismét az NB III-ban küzdhet csapatunk, a Keleti csoport 1. fordulójában az ESMTK otthonában lépünk pályára. Török László vezetőedző bízik a sikeres szezonkezdetben.

„Az első mérkőzés mindenki számára nagyon fontos – ecsetelte honlapunknak a szakvezető. – Az ESMTK-nál a dobogó elérése a célkitűzés, nyilván kezdésként szeretnék otthon tartani a három pontot, de ehhez nekünk is lesz egy-két szavunk. Nem igazán ismerjük az erzsébetieket, de úgy gondolom, nem fognak egymásnak ugrani a csapatok. Küzdelmes, magas színvonalú meccset várok.”

A mieink keretében Simon Mátyás, Czibolya Gábor, Ács Ádám és Mundi Zoltán sérüléssel bajlódik.

A várható kezdőcsapatunk: Tajti B. – Labát K., Bárkányi A., Gál M., Karácsony D. – Fék Zs., Szabó R. – Szabó D., Sárközi Sz., Torda P. – Durázi D.

A XX. kerületiek a hivatalos honlapjuk tanúsága szerint nem csinálnak titkot abból, hogy fel szeretnének jutni az NB II-be, ennek érdekében történtek nyáron a játékosmozgások. Távozott az Ady Endre útról Markovics Bence, Bányai Róbert, Privigyei Ádám, Mohácsik Gábor, Bartha Roland, Karacs Péter és Nagy Richárd, míg a csapat játékosa Lipcsei Ádám, Birtalan János, Despotovic Vanja, Gubacsi Zoltán, Kovács Botond, Oroszi Dániel, Reznek Donát, valamint Herczeg László.

Az erzsébetiek keretében az FC Hatvan ellen sérülés miatt nem lesz ott Szabó Ádám, és egyelőre még kérdéses Slezák Róbert játéka is, aki egy korábbi felkészülési mérkőzésen sérült meg.

A két csapat legutóbb a 2016–17-es szezonban találkozott egymással, szintúgy az NB III Keleti csoportjában, akkor két döntetlen született, az ESMTK pályaválasztásával 2–2, míg Hatvanban 1–1.

A vasárnap, 17 órakor kezdődő találkozót Katona Balázs vezeti majd, segítői Marozsi Gábor Bence és Topálszki Szabin lesznek.

Legyünk minél többen az Ady Endre úti ESMTK-stadionban és szurkoljuk ki az FC Hatvan győzelmét!!!