Szombat délután a Hevest látjuk vendégül a Népkerti sporttelepen

A “Dr. Vass Géza” Kupa döntője után hétvégén ismét pályán az FC Hatvan, a mieink a Heves megyei I. osztályú bajnokság 29. fordulójában, május 25-én, szombaton 15:00-tól a Hevesi LSC együttesét fogadják – a Népkerti sporttelepen, ismét a „Fű 2-es” pályán!

Csapatunk 25 győzelemmel és 3 döntetlennel, összesen 78 ponttal, 110–20-as gólkülönbséggel, 22 egységnyi előnnyel állnak a tabella élén. Már hosszú hetek óta biztos bajnokok vagyunk, így készülhetünk a június eleji osztályozó mérkőzésekre. Hazai pályán 13 győzelem mellett mindössze egyszer játszottunk döntetlent.

Szombati ellenfelünk, a Hevesi LSC jelenleg a 10. helyen áll, 28 bajnokin 10 győzelemmel és 4 döntetlennel szereztek 34 pontot, 14 alkalommal azonban kikaptak. Gólkülönbségük 47–68. Idegenben négy siker és két döntetlen mellett nyolcszor szenvedtek vereséget. A hevesiek igencsak rossz szériában vannak, hiszen előző öt bajnokijukat kivétel nélkül elveszítették.

Ősszel idegenben 1–0-ra győztük le a Hevest, gólunkat Simon Mátyás szerezte.

A szombati, FC Hatvan–Hevesi LSC találkozót Klenovics Patrik vezeti majd, míg segítői Májer Konrád és Nagy Ferenc lesznek.

A mérkőzés félidejében megkapják ezüstérmeiket az U14 és U19-es leány játékosaink.

Köszönjük tisztelt szurkolóinknak az eddigi buzdítást, és kérjük a kedves drukkereket, hogy holnap is legyenek kint minél többen és szurkoljuk ki az újabb hatvani sikert!