Pécsváradtól Tatabányán át Balassagyarmatig – folytatódik sorozatunk és nyereményjátékunk!

Az osztályozó mérkőzésekig hátralévő hetekben új sorozatot és játékot indított a közelmúltban az FC Hatvan, most pedig folytatjuk a szériát!

Ezen a héten újabb négy megye legjobbjait ismerhetik meg honlapunkon és közösségi felületünkön, illetve velük kapcsolatos kérdéseket is felteszünk. A helyes megfejtők között továbbra is értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Mint ismeretes, a (Budapesttel együtt) összesen 20 megyei bajnok közül 10 szerepelhet majd az NB III következő kiírásában. A 20 csapatot az MLSZ június elején tíz párosításban összesorsolja majd, így jelenleg még nem lehet tudni, hogy az FC Hatvannak melyik együttes ellen kell megküzdenie az NB III-as tagságért. (Persze elképzelhető, hogy lesznek „erőnyerő” csapatok, ez annak függvényében alakul majd, hogy hány csapat nem adja be az NB III-ba a nevezést.) Ezért érdemes megismerkedni a várható ellenfeleinkkel!

A Baranya megyei I. osztályban az elmúlt hétvégén nyerte meg a bajnoki címet a Pécsváradi Spartacus SE. Varga László együttese 24 bajnokijából 19-et megnyert, 3-szor döntetlent játszott és csak 2-szer kapott ki, információink szerint azonban az együttes nem kért NB III-as licencet, így nem fog indulni a harmadosztályban.

Csongrád megyében az Algyő SK együttese menetel a bajnoki cím felé, a csapat az elmúlt hétvégén a Röszkét verte meg 3–1-re, igaz, még így csak egy pont az előnye a Tiszasziget SE előtt. Azt biztosan tudjuk, hogy az algyőiek nem adtak be NB III-as licenckérelmet, így ha nem változik az állás, akkor Csongrád megyéből sem lesz feljutó.

Komárom-Esztergom megyéből viszont a szándék szerint lesz, ugyanis a sokkal szebb napokat látott Tatabányai SC az előző hétvégén megnyerte a bajnokságot. P. Nagy László együttese 22 győzelem mellett mindössze egy döntetlent játszott és egy vereséget szenvedett el, így mindenképpen erős együttesnek mondható. A csapat már 146 rúgott gólnál tart és három játékosa áll a csoport góllövőlistájának élén.

Nógrád megyében a Balassagyarmati SE szerezte meg a bajnoki címet. Varga Balázs csapata a lebonyolítás miatt az alapszakasz után rájátszásban is szerepel – ez még nem ért véget – de matematikailag már senki, így a második helyezett Berkenye sem érheti utol. Az együttes egyébként az előző szezonban még az NB III-ban szerepelt, de tavaly nyáron kiesett.

És a heti kérdések:
1. Mikor nyert utoljára bajnokságot a Csongrád megyei I. osztályban az Algyő SK?
2. Melyik három tatabányai játékos áll a Komárom-Esztergom megyei I. osztályú bajnokság góllövőlistájának első három helyén?
3. Ki ellen szenvedte el egyetlen vereségét a Nógrád megyei I. osztályú bajnokság rájátszásában, május 11-én a Balassagyarmat SE?

A helyes megfejtők között FC Hatvan mezt sorsolunk ki!

A helyes válaszokat emailben várjuk a marketing@fchatvan.hu címre szombat 20:00-ig.

A nyertest hétfőn 10:00-kor tesszük közzé facebook oldalunkon.