Szombat délután a Pétervásárát fogadjuk hazai pályán

Május 11-én, szombaton, 17:00-tól a Heves megyei I. osztályú bajnokság 27. fordulójában a Pétervására együttesét fogadjuk a Népkerti Sporttelepen, a „fű 2”-es pályán.

Az FC Hatvan már három hete megnyerte a bajnoki címet, de természetesen az osztályozó mérkőzésekig tovább szeretnénk gyűjtögetni a pontokat.

A mieink 72 ponttal, 20 egységnyi előnnyel állnak a tabella élén, ennyivel előzzük meg a Lőrincit. Hazai pályán 13 bajnokiból 12-t megnyertük, legutóbb viszont otthon döntetlent játszottunk, 3–3-ra végeztünk az Energia SC Gyöngyös ellen.

Simon Mátyás, a mieink gólkirály-jelöltje így várja az összecsapást a heol.hu-n:

„Azzal, hogy sikerült a bajnoki címet jóval a bajnokság vége előtt elhódítanunk, a szezon hátralévő részében a legfontosabb célunk az, hogy sikerrel tudjuk venni a további mérkőzéseket is. Tudatában vagyunk annak, hogy a tabellán harmadik helyet elfoglaló gárda érkezik hozzánk, így biztos vagyok benne, a csapat minden tagja százszázalékos odaadással lép pályára a találkozón. Nehéz mérkőzésre számítok, mert ellenfelünk az utóbbi fordulókban remek formát mutatott, így a tavasz legnehezebb bajnoki mérkőzése vár ránk.”

Szombati ellenfelünk az utóbbi időben remekül szerepel, sorozatban nyolc bajnokiján veretlen maradt és 49 pontjával feljött a táblázaton a 3. helyre. Csatlós Tamás együttese idegenben hét győzelem és három döntetlen mellett háromszor szenvedett vereséget.

Ősszel a 12. fordulóban, Pétervásárán 4–2-re nyertünk, góljainkat Szabó Roland, Ács Ádám, Simon Mátyás és Karácsony Dávid szerezték.

A párharc érdekessége, hogy télen éppen a Pétervásárától érkezett az FC Hatvanhoz a 33 éves támadó, Alapi Gábor, aki az őszi meccsen gólt is szerzett ellenünk.

A szombati találkozót Darók Attila vezeti majd, míg segítői Szigetvári Márk és Király Zoltán lesznek.
A kezdőrúgást Somogyi Zoltán “Soma” fogja kezdeni.

Csapatunkkal kapcsolatos további hír, hogy megvan a Vass Géza Heves Megyei Kupa döntőjének időpontja, ennek értelmében május 22-én, 17:00-tól Heréden játszunk a kupagyőzelemért a Felsőtárkánnyal!

Köszönjük szurkolóinknak az eddigi biztatást és várjuk drukkereinket szombaton is, legyünk minél többen a Népkerti Sporttelepen és szurkoljuk ki az újabb sikert!