Szombaton, 17:00-tól az Energia SC Gyöngyös együttesét fogadjuk

Április 27-én, szombaton, 17:00-tól a jelenleg második helyezett Energia SC Gyöngyös együttesét fogadjuk a Népkerti Sporttelepen, a „fű 2”-es pályán – már bajnokként!

Mint beszámoltunk róla, az FC Hatvan a Lőrinci VSC vendégeként aratott 1–0-s idegenbeli győzelemmel megnyerte a bajnoki címet, de természetesen az osztályozó mérkőzésekig tovább szeretnénk gyűjtögetni a pontokat.

A mieink 68 ponttal, 21 egységnyi előnnyel állnak a tabella élén, ennyivel előzzük meg a 47 pontos gyöngyösieket. Hazai pályán ráadásul hibátlanok vagyunk, mind a 12 bajnokinkat megnyertük, a legutóbbit 6–0-ra a Gyöngyöshalász ellen.

A korábbi hatvani vezetőedző, Nagy Gábor által irányított Energia SC Gyöngyös várakozáson felül szerepel a bajnokságban, igaz, utóbbi három bajnokiján nyeretlen maradt. Idegenben hét győzelem és négy döntetlen mellett csak egyszer szenvedtek vereséget.

Ősszel a 11. fordulóban, Gyöngyösön 2–2-es döntetlent értünk el, góljainkat Karácsony Dávid és Simon Mátyás szerezték.

Sajnálatos módon azonban balhátvédünk, Karácsony Dávid most biztosan nem lehet a csapat segítéségére, mivel a Lőrinci elleni bajnoki hajrájában kiállították és egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott az MLSZ megyei igazgatóságától. Sérülés miatt is biztosan lesz egy hiányzónk, a jobbhátvéd Purzsa Máté, aki a Lőrinci elleni találkozón bokasérülést szenvedett, azóta pedig kiderült, hogy valószínűleg részleges szalagszakadása van.

Köszönjük szurkolóinknak az eddigi biztatást nélkülük ez nem jöhetett volna létre!

A szombati találkozót Muhari Gergő vezeti majd, míg segítői Deme Rajmund és Albert Gergő lesznek.

Legyünk minél többen a Népkerti Sporttelepen és szurkoljuk ki az újabb sikert!