Szombaton Bélapátfalvára látogatunk

Március 23-án, szombaton, 15:00-tól a Heves megyei I. osztályú bajnokság 20. fordulójában a hazai pályán még nyeretlen Bélkő SE–Bélapát együtteséhez látogatunk.

Az FC Hatvan az Egerszalók elleni találkozó után továbbra is veretlenül, 53 ponttal, 17 győzelemmel és 2 döntetlennel vezeti a bajnokságot. Gólkülönbségünk 76–13, előnyünk pedig 14 pont a második helyezett Lőrinci VSC előtt. Idegenben hat győzelem mellett kétszer játszottunk döntetlent. Tavaszi mérlegünk három siker és egy döntetlen.

A Bélkő SE–Bélapát jelenleg a bajnokság 15. helyén áll, két győzelemmel és hat döntetlennel szereztek 12 pontot, míg tizenegyszer vereséget szenvedtek. Gólkülönbségük 16–38. Hazai pályán eddig még nem tudtak nyerni, öt döntetlen mellett négy vereség áll a nevük mellett. Tavaszi mérlegük egyébként egy döntetlen és három vereség.

Ősszel az 5. fordulóban otthon 5–1-s sikert arattunk a Bélkő SE–Bélapát ellen, góljainkat Simon Mátyás (3), Karácsony Dávid és Ács Ádám szerezték, míg az ellenfélnél Nadanicsek Jordán talált be.

A szombati, Bélkő SE–Bélapát–FC Hatvan mérkőzést Szigetvári Zsolt vezeti majd, míg segítői Nováki Richárd és Orovecz Tamás Péter lesznek majd.

Hajrá, Hatvan!!!