Szombaton hazai pályán az Egerszalókkal találkozunk

A hétvégén végre újra hazai pályán játszunk, március 16-án, szombaton, 15:00-tól a Heves megyei I. osztályú bajnokság 19. fordulójában az Egerszalók SE együttesét fogadjuk a Népkerti sporttelepen.

Az FC Hatvan az Egerszalók elleni találkozó előtt 50 ponttal, 16 győzelemmel és 2 döntetlennel vezeti a bajnokságot, gólkülönbségünk 74–13, előnyünk pedig 14 pont a második helyezett Lőrinci VSC előtt. Hazai pályán hibátlanok vagyunk, legyőztük a Füzesabonyt, a Marshall-ASE-t, a Bélapátfalvát, a Besenyőteleket, a Lőrincit, a Herédet, a Borsodnádasdot, az Eger II-t, a Felsőtárkányt és a Maklárt is. Tavaszi mérlegünk két győzelem és egy döntetlen.

Az Egerszalók jelenleg a bajnokság 13. helyén áll, négy győzelemmel és négy döntetlennel szereztek 16 pontot, míg kilencszer vereséget szenvedtek. Házon kívül nem igazán megy nekik, kilenc vereség mellett mindössze két döntetlent értek el. Tavaszi mérlegük egyébként egy döntetlen és egy vereség.

Ősszel a 4. fordulóban az Egerszalók ellen idegenben 3–0-s sikert arattunk, góljainkat Kész Tibor, Simon Mátyás és Ács Ádám szerezték.

Csapatunkból sajnos többen is sérüléssel bajlódnak.
Katona Roland combhajlító-izom szakadása miatt két-három hétig nem játszhat – ő a Füzesabony elleni meccsen sérült meg –, míg Mundi Zoltán hátizomhúzódás miatt biztosan nem szerepelhet az Egerszalók ellen, de az ő felépülése már jobban halad, a jövő héten bekapcsolódhat az edzésekbe.

Bárkányi Arnoldnak combhajlító-izom sérülése van, de már kocoghat, azonban most szombaton valószínűleg még nem léphet pályára.

Gál Márk combfeszítő-izom sérülése után már bekapcsolódott az edzésekbe, és elképzelhető, hogy az Egerszalók ellen már játszhat.

Alapi Gábor a Marshall-ASE elleni találkozón kapott egy rúgást, a hét elején emiatt kihagyott edzéseket, de tegnap már teljes intenzitással tudott tréningezni és minden bizonnyal pályára léphet szombaton.

A szombati, FC Hatvan–Egerszalók SE mérkőzést Szigetvári Márk vezeti majd, míg segítői Csathó Zsolt és Klenovics Patrik lesznek majd.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre! Hajrá, Hatvan!!!