Vasárnap a Füzesabonnyal játszunk Makláron

Március 3-án, vasárnap, 14:30-tól a Heves megyei I. osztályú bajnokság 17. fordulójában a Füzesabony SC együtteséhez látogatunk. A mérkőzést Makláron, az Adler Sándor Sporttelepen rendezik majd, mivel a füzesabonyiak pályáját felújítják.

Az FC Hatvan a Füzesabony elleni találkozó előtt 46 ponttal, 15 győzelemmel és 1 döntetlennel vezeti a bajnokságot, gólkülönbségünk 69–9, előnyünk pedig már 11 pont a második helyezett Energia SC Gyöngyös előtt. Idegenben eddig legyőztük a Maklárt, az Egerszalókot, a Gyöngyöshalászt, a Pétervásárát és a Hevest, míg döntetlent játszottunk az Energia SC Gyöngyös otthonában.

A füzesabonyiak jelenleg a 12. helyen állnak, 16 bajnokijukon 4 győzelemmel és 3 döntetlennel 15 pontot szereztek, míg kilencszer vesztesen hagyták el a pályát. Összesen 23 gólt szereztek és 32-t kaptak. Hazai környezetben nem igazán ment eddig nekik, egy győzelem és két döntetlen mellett négyszer is vereséget szenvedtek.

Ősszel a 2. fordulóban a Füzesabony ellen otthon gólgazdag mérkőzésen 7–2-es sikert arattunk, góljainkat Simon Mátyás (3), Torda Patrik (2), Ács Ádám és Bárkányi Arnold szerezték.

Érdekesség, hogy a – Füzesabony elleni mérkőzést beleszámítva – az elkövetkező hat bajnokinkból ötöt idegenben játszunk majd, ezért különösen fontos lenne megadni most az alaphangot a további jó házon kívüli szerepléshez is!

A vasárnapi mérkőzést Varga László vezeti majd, míg segítői Szigetvári Zsolt és Juhász Ádám lesznek majd.

Hajrá, Hatvan!!!