Szombaton Pétervásárára látogatunk

Szombaton, 13:30 órai kezdettel a Heves megyei I. osztályú bajnokság 12. fordulójában a Pétervására SE együtteséhez látogat az FC Hatvan.

A mieink 28 ponttal vezetik a bajnokságot, 9 győzelmünk mellett egy döntetlenünk van, igaz, ez utóbbit éppen az előző idegenbeli meccsünkön, az Energia SC Gyöngyös otthonában játszott 2–2-vel értük el. Legutolsó bajnokinkon egyébként otthon 6–0-ra vertük meg a Herédet.

A pétervásáriak jelenleg a táblázat 7. helyén állnak, 11 bajnokijukon 5 győzelmet és 1 döntetlent értek el, míg ötször vereséget szenvedtek, így 16 pontjuk van. Az előző körben hazai pályán 3–2-re kikaptak az Energia SC Gyöngyöstől.

A találkozó érdekessége a gólvágók csatája lesz! Az FC Hatvanban Simon Mátyás már 20 gólos, ezzel fölényesen vezeti a csoport góllövőlistáját, de őt az eddig 13 találatot szerző péterkei támadó, Alapi Gábor követi a második helyen.

Tavaly, egy indulatoktól sem mentes találkozón Pétervásárán 3–2-re győztünk – góljainkat akkor Czibolya Gábor, Sárközi János és Simon Mátyás szerezték. Hatvanban tavasszal 7–0-ás hatvani siker született.

A Pétervására SE–FC Hatvan mérkőzést a Bocsi Attila Sporttelepen Derda József vezeti majd, segítői Orovecz Tamás Péter és Németh Márk lesznek.

Hajrá, Hatvan!!!