Hoztuk az újabb kötelezőt

FC HATVAN–BESENYŐTELEK
2–0 (1–0)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, 100 néző. Vezette: Várallyay Miklós (Klenovics P., Király).

HATVAN: Aszódi M. – Gál M., Katona R., Labát K., Karácsony D. – Szabó R., Bárkányi A. (Fék Zs., a szünetben), Ács Á. (Mundi Z., 63.), Kész T. (Bogdán M., 82.) – Czibolya G. (Sárközi J., 86.), Simon M. (Torda P., 85.). Vezetőedző: Simon Antal

BESENYŐTELEK: Bukta – Ragó T. (Horváth I., 78.), Urbán, Szécsi, Gyurcsik (Tóth Á., 86.) – Mester (Tóth M., 66.), Kaló, Pálfalvi A., Vámosi R. – Maksó, Pelyhe. Vezetőedző: Nagy Endre

GÓLSZERZŐ: Simon M. (20., 51.)

JÓK: Simon M., Karácsony D., Czibolya G., ill. Kaló, Maksó, Gyurcsik, Urbán.

A kötelező győzelem reményében fogadta az FC Hatvan a Besenyőteleket. A 20. percben szereztük meg a vezetést, Czibolya Gábor ment el a jobboldalon, beadott, a hosszú saroknál pedig érkezett Simon Mátyás, akinek az ötösön belülről nem okozott gondot a hálóba lőnie (1–0). A szünet után, az 51. percben megdupláztuk előnyünket, egy labdaszerzés után kikerült a labda a bal szélre, onnan Karácsony Dávid beadott, és a védők mögé érkező labdát az ötösről ismét Simon fejelte a hálóba (2–0). A védekezésre berendezkedett Besenyőtelek ellen további lehetőségeink voltak a gólszerzésre, de több találatot nem értünk el, azonban így is magabiztos győzelmet arattunk.

SIMON ANTAL: – Védekezésre berendezkedett csapatot fogadtunk, amelynek az volt a célja, hogy gól nélkül lehozza a mérkőzést. Meg kell hagyni, hogy ezt nagyon szervezetten és jól csinálták. Örülünk neki, hogy kétszer sikerült feltörni a vendégek védelmét, és itthon tartottuk a három pontot.

NAGY ENDRE: – Tudatosan kínáltuk fel a széleket az ellenfélnek, amit a meccs nagy részében meg is oldottunk, de lemaradtunk a gólvágójukról. Természetesen megérdemelt hazai siker született. Gratulálok csapatunknak is, fegyelmezetten és szervezetten játszottunk.