Hétvégi dömping

U12
FC Hatvan – Budapest Honvéd-MFA
0-8 (0-5)

Márkus Tamás: “A bajnokság egyik legjobb csapata volt a vendégünk. Az első félidőben túlzottan látszott rajtunk a tisztelet és egy kis félénkség a nagy nevű ellenféltől. Érdekes módon a 2. félidőben már úgy játszottunk, hogy alig látszott a játéktudásban levő különbség és helyzetekig is eljutottunk, de a kapu előtt már látszott a fizikai és mentális fáradtság. Mindenki dicséretet érdemel, de klasszis teljesítményt nyújtott Német Bence kapusunk. Hajrá Foci!”

U13
FC Hatvan – Budapest Honvéd-MFA
0-6 (0-3)

Bedő Tamás: “A vendég csapat ilyen arányú győzelme egyáltalán nem túlzó. Kiütközött az osztály különbség, de egy jó tapasztalatszerzés volt számunkra. Minden erőnket felemésztette a védekezés és így az ellenfél térfelén nem is igen jártunk. A csapat minden tagja elismerést érdemel, mert az utolsó pillanatig küzdöttek a tisztes helytállásért! Egy 6-os után nem szokás ilyet mondani, de nálam jó az egész csapat. Amire jelen helyzetünkbe képesek voltunk azt megtettük.”

U14
Gödöllői SK – FC Hatvan
13-0 (5-0)

U15
Gödöllői SK – FC Hatvan
1-0 (1-0)

Nagy Gábor: “Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, sok helyzetet kialakítottunk, de ezek értékesítése elmaradt, mert rossz döntéseket hoztunk. A félidő vége előtt hátrányba kerültünk, szünet után nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, de ellenfelünk kiválóan védekezett. A hatékonyság továbbra is problémát okoz az ellenfél kapuja előtt, ritka az olyan eset U15-ös találkozón, mikor egy gól dönti el a mérkőzést.”

U17
FC Hatvan – REAC Sportiskola “A”
0-4 (0-3)

Szén László: “Nagyon nehéz a mérkőzésről bármit nyilatkoznom. Nem megfelelő hozzáállás eredményezte az újbóli hazai vereségünket.”

U19
FC Hatvan – REAC Sportiskola “A”
1-3 (0-1)
Gólszerzőnk: György Felicián

Leány U14
Várda Labdarúgó Akadémia – FC Hatvan
1-9 (0-0)
Gólszerzőink: Nagy Rebeka 3, Petrovics Petra 2, Cseszák Vanda 2, Hajdu Adrienn, öngól

Leány U19
FC Hatvan – Mezőkövesd Zsóry FC
1-1 (0-0)
Gólszerzőnk: Padonyi Boglárka

Győri Tamás: “Jó iramú, két jól felkészült csapat játszott igazságos döntetlent, bár voltak a mérkőzésnek periódusai mikor itthon tarthattuk volna egy jó döntéssel a három pontot! Gratulálok a csapatnak,küzdésből jeles!”