Szombaton újabb hazai meccs, a Besenyőteleket fogadjuk bajnokin

A Heves megyei I. osztályú bajnokság 7. fordulójában az FC Hatvan szeptember 29-én, szombaton, 16 órától a Besenyőtelek SC együttesét fogadja a Népkerti Sporttelepen. Érdekesség, hogy egymás után ez lesz a harmadik hazai meccsünk, a Bélkő SE Bélapát elleni bajnoki után az előző hétvégén a Ceglédet is otthon fogadtuk Magyar Kupa-meccsen, most pedig az újabb hazai bajnoki jön.

A mieink annak ellenére vezetik a bajnokságot, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak – mint ismeretes, az előző hétvégén a Cegléddel játszottunk a Magyar Kupában, ezért elhalasztottuk a Felsőtárkány elleni bajnokit. 5 bajnokin tehát 15 pontot szereztünk, 21 gólt rúgtunk és csak 4-et kaptunk. Hazai pályán is imponáló a mérlegünk a bajnokságban, három meccsből háromszor győztünk: 7–2-re győztük le a Füzesabonyt, 2–1-re a Marshall-ASE-t, illetve legutóbb 5–1-re a Bélkő SE Bélapát együttesét.

Csapatunk házi góllövőlistáját a 9 gólos Simon Mátyás vezeti (a bajnokság összesített góllövőlistáján ő így a 2. helyen áll), őt a 4 találatos Ács Ádám követi, míg Czibolya Gábor és Torda Patrik egyaránt 2–2 gólt szerzett eddig.

Az FC Hatvanban a hosszabb ideje sérült Mundi Zoltán már edzésbe állt, Simon Antal vezetőedzőn múlik tehát, hogy középpályásunk mikor léphet ismét pályára. Eltiltottunk nincs.

A Besenyőtelek a bajnokság 8. helyén áll, 6 mérkőzésükön 8 pontot szereztek, gólkülönbségük 8–14. Otthon legyőzték a Maklárt és a Bélkő SE Bélapátot, ikszeltek az Energia SC Gyöngyös és a Marshall-ASE otthonában, míg kikaptak a Pétervásárától és a Hevestől – a péterkeiektől ráadásul otthon súlyos, 7–0-s vereséget szenvedtek. Legeredményesebb játékosuk a 3 találatig jutó Dalnoki Gábor, míg edzőjük az előző szezonnal ellentétben most már Nagy Endre.

A szombati FC Hatvan–Besenyőtelek SC meccset Várallyay Miklós László vezeti majd, segítői Klenovics Patrik és Király Zoltán lesznek.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre, szeretnénk, hogy a Cegléd elleni kupameccshez hasonlóan ismét sokan látogatnának ki a Népkerti Sporttelepre!

Hajrá Hatvan!