Hétvégi termések

U12
Gödöllői SK – FC Hatvan
0-0

Márkus Tamás: “A sok hiányzó és a zord időjárás ellenére rendkívül motiváltan és szervezetten futballoztunk, ami számomra is meglepő volt, ez azt eredményezte, hogy megszereztük első pontunkat- ami a Gödöllőn győzelemmel felért. A srácok hihetetlen energiával és koncentráltsággal léptek pályára, amit remélem a jövőben is továbbviszünk. Gratulálok az egész csapatnak, mindenki jó teljesítményt nyújtott.”

U13
Gödöllői SK – FC Hatvan
4-1 (2-0)
Gólszerzőnk: Györkis Bence Gábor

Bedő Tamás: “Borzalmas széles időben amit eső is követett, kellett játszani. Nagyon nehezen vettük fel a mérkőzés ritmusát és meg is illetődtünk. Fizikálisan jó pár játékos kimagaslott az ellenfélnél szinte pattogtunk le róluk. Az első félidőben szervezettek voltunk, de az ellenfélnek voltak helyzetei. A második félidőben magunkra találtunk és lelkes játékunkkal kicsit jobbak lettünk az ellenfelünknél. Az eredmény alakulásába a játékvezető is beleszólt aminek így ez az eredmény lett a vége. Az eredmény kissé túlzó, de az első félidei tompa játékunknak köszönhetően megérdemelten nyert a hazai csapat. (a játék vezető inkompetenciáját jelzi, hogy a sárga lapot nem jó játékosnak könyvelte, illetve roppant sportszerűtlenül úgy végeztette el a 11-est, hogy a kapusunk éppen vette fel a kesztyűt)
Jók: Megyeri Márk, Bocsi Noel, Györkis Bence, Áll Dávid”

U14
FC Hatvan – Gyöngyösi AK
1-11 (1-1)
Gólszerzőnk: Kovács Gergő

Erdei Géza: “Egy félidőn keresztül partnerei tudtunk lenni a jó erőkből álló gyöngyösi csapatnak, a második félidőben azonban gyorsan elfogyott az erő és látványosan összeestünk.
Biztató az első félidőben látottak, a többiből pedig tanulni kell. Jók: Pántis Péter, Csámpai Tibor, Kovács Gergő”

U15
FC Hatvan – Gyöngyösi AK
1-4 (0-2)
Gólszerzőnk: Szabó Marcell

Nagy Gábor: “Kiegyenlített mérkőzésen kevés akciót tudtunk befejezni és a labdavesztéseink után sok lehetősége nyílt az ellenfélnek kontra akciók vezetésére. Rendezetlen védekezésünk miatt hátrányba kerültünk, szünet után a félidő második felében több akciót be tudtunk fejezni, kimaradt több helyzet is. ”

U17
Jászberényi FC – FC Hatvan
1-1 (0-0)
Gólszerzőnk: Tóth Bence

Szén László: “Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl. Korai cserék is befolyásolták a mérkőzés végkimenetelét. Mi szereztünk vezetést és megint a vége felé kaptuk az egyenlítő gólt!!!”

U19
Jászberényi FC – FC Hatvan
6-1 (3-0)
Gólszerzőnk: György Felicián

Gömöri Ottó: “Szomszédvári rangadót játszottunk. Jól kezdődött (3. percben a játékvezető tévesen érvénytelenítette szabályosnak tünő gólunkat!) Viszont megadott a 7. percben ellenfelünknek egy gólt, ami nem haladt át a gólvonalon. Ilyen bevezetés mellett, végig szaladtunk az eredmény után, aminek eredménye, súlyos vereséget szenvedtünk. Pedig nem játszottunk alárendelt szerepet. Sok lehetőséget kialakítottunk, de ki is hagytuk azokat. A Jászberény pedig büntetett! Nem akarom felmenteni játékosainkat, mert rutintalanságunknak és őszinte játékunk, győzni akarásunk áldozatai lettünk! De menni kell tovább, edzeni, készülni fejben is a mérkőzésekre, megfelelően reagálni a negatív hatásokra, jó döntéseket hozni és akkor a fejlődésük, töretlen lesz, ami a későbbiekben az eredményességben is megmutatkozhat.”

Leány U19
Kazincbarcika – FC Hatvan
0-14 (0-8)
Gólszerzőink: Tóth Mercédesz 5, Bangó Beatrix 3, Kocsis Dorina 3, Elek Nikoletta 2, Zsákai Bianka

Győri Tamás: “Az elejét nem a megbeszéltek alapján hanem átvéve az ellenfél sajátos játékát amerre álltunk arra rúgtuk a labdát, az első gól a nyugalmat a második pedig a józan eszünket hozta meg aztán jött a henger. Köszönöm lányok! Gratulálok! A győzelmet szeretné a csapat Attila bá szülinapjára felajánlani!”