Interjú a két büntetőt hárító Aszódi Miklóssal

Többször is beszámoltunk róla, hogy kapusunk, Aszódi Miklós két büntetőt védett az Egerszalók elleni mérkőzésen. A 22 éves játékosnak azonban volt már karrierje során ennél jobb meccse is, és bízik benne, hogy minél több találkozót tud majd “lehozni” kapott gól nélkül.

– Volt-e már pályafutásod során olyan meccs, amikor két 11-est is kivédtél? Az Egerszalók elleni találkozó volt a legjobb meccsed karriered során, vagy volt esetleg ennél jobb is korábban?

– Igen, négy évvel ezelőtt volt már egy bajnoki, amikor két büntetőt hárítottam, azonban ha csak a bajnoki meccseket számoljuk, akkor ez volt a második eset – mondta honlapunknak Aszódi Miklós. – A legjobb mérkőzésemnek mégsem ezt mondanám, mivel élhettem volna jobban is együtt a játékkal. Az persze biztos, hogy a jobb meccseim közé fog tartozni, hiszen két tizenegyest nem minden találkozón fog a kapus, illetve emellett volt még két nagyobb védésem is, és persze nem kaptunk gólt.

– Mit vársz a szombati, Bélapátfalva elleni mérkőzéstől, illetve az őszi szezon hátralévő részében magadtól, illetve a csapattól?

– A csapatnak csak a győzelem az elfogadható eredmény. Mindig a legjobbat próbáljuk kihozni magunkból, hogy a nézők se unatkozzanak, illetve igyekszünk minden apró hibát kiküszöbölni. A magam felé való elvárás pedig az, hogy minél kevesebb gólt kapjak a továbbiakban, illetve hogy minél több meccset tudjunk nullára “lehozni”.