Szombaton a Bélkő SE–Bélapát együttesét látjuk vendégül

Szombaton, 16:30-as kezdettel kerül sor a 2018/19-es szezon harmadik hazai bajnoki mérkőzésére, amelyen a listavezető FC Hatvan a 10. helyen álló Bélkő SE–Bélapát együttesét fogadja.

Csapatunk a Heves megyei I. osztályban négy mérkőzés után hibátlan, az első meccsen 4–0-ra győztünk a Maklár otthonában, aztán otthon a Füzesabonyt vertük meg 7–2-re, majd a Marshall-ASE ellen nyertünk hazai környezetben 2–1-re, végül Egerszalókról távoztunk 3–0-s sikerrel.

Szombati ellenfelünk, a Bélapát az első négy meccsén négy pontot szerzett: 2–1-re győztek Pétervásárán, 2–2-re végeztek a Marshall-ASE-val, míg a Hevestől otthon 2–1-re, a Maklártól pedig idegenben 3–0-ra kaptak ki.

Az előző szezonban otthon kiütéses, 9–1-es győzelmet arattunk a szombati rivális ellen, míg Bélapátfalván 6–0-ra nyertünk.

Az FC Hatvan–Bélkő SE–Bélapát mérkőzést Szigetvári Zsolt vezeti majd, míg segítői Juhász Ádám és Kovács Barnabás lesznek.

Mindenkit szeretettel várunk a szombati mérkőzésre, a Népkerti Sporttelepre, szurkoljuk ki együtt az újabb hatvani győzelmet!

A bejáratnál átvehető az új műsorfüzetünk!

Hajrá Hatvan!