Újabb Simon-tripla, újabb siker

Hatvan, 100 néző. Vezette: Szigetvári Zsolt (Juhász Á., Kovács B.).

HATVAN: Aszódi M. – Purzsa M. (Parragi D. 74.), Labát K., Fék Zs., Karácsony D. (Bogdán M., 60.) – Szabó R. (Török N., 67.), Bárkányi A. (Babinec R., 67.), Torda P. (Sárközi J., 57.), Ács Á. – Simon M., Kész T. Vezetőedző: Simon Antal

BÉLAPÁTFALVA: Tóth A. – Harkály, Beliczki, Malik, Szabó B. – Bársony, Boros (Mező, 82.), Vona, Nadanicsek P. – Molnár R., Nadanicsek J. Játékos-edző: Budai Tamás

GÓLSZERZŐ: Simon M. (29., 33., 47.), Karácsony D. (38.), Ács Á. (90.), ill. Nadanicsek J. (67.)

JÓK: Simon M., Ács Á., Labát K., ill. Tóth A., Nadanicsek J.

Simon Mátyás három góljának, illetve Karácsony Dávid és Ács Ádám találatainak köszönhetően újabb magabiztos győzelmet arattunk a Heves megyei I. osztályban. A Bélkő SE-Bélapát elleni találkozón – szokás szerint – találataink mellett még több gólszerzési lehetőségünk is volt, végül 5–1-es hatvani sikerrel zárult a meccs. Örömteli, hogy Simon a bajnokság során már másodszor triplázott (először a Füzesabony ellen szerzett mesterhármast), illetve az is, hogy a 18 éves Parragi Dominiknak a mostani az első bajnokija, míg a 16 esztendős Török Normannak az első felnőtt mérkőzése volt az FC Hatvan színeiben – mindketten csereként álltak be a találkozón.

SIMON ANTAL: „Kötelező hazai győzelem volt, ami nehézre sikeredett. Főleg az első félidőben a szél volt zavaró, amely miatt elég pontatlanok voltunk.”

BUDAI TAMÁS: „Gratulálok a csapatnak, mert kulturált, szervezett futballal tisztességgel helytálltunk a bajnokesélyes otthonában. Kívánom nekik, hogy érjék el céljaikat. Sok sikert a továbbiakban!”

Köszönjük a Somogyi családnak a mérkőzés utáni megvendégelést, ők biztosították palacsinta formájában a desszertet a csapatnak.