5 győzelem a hétvégén

Leány U19
FC Hatvan – Vasas Kubala Akadémia Kft.
7-1 (6-0)
Kocsis Dorina 2, Tóth Mercédesz 2, Podonyi Boglárka, Elek Nikoletta, Tóth Anna

Felnőtt Női
Metis NFC – FC Hatvan
10-0 (8-0)

Bárdos János: “Vasárnapi matiné helyett, buszra szállás és irány Budapest. Labdarúgó mérkőzés lesz a Metis ellen. Első nagypályás megmérettetésünk. Hát, nem vagyunk még felkészülve. De sebaj. Vidám, mondhatni rockos utazást követően, egy hirtelen jobbossal már is ott vagyunk. Meccs hegyek a két műfüves pályán, aminek MI is részesei lehettünk. Megbonyolította helyzetünket, hogy kapusunk elnézte a kezdést, így kapust váltottunk s megkezdődött. Az ellenfelünk nem ma kezdte. Modern felfogásban, labdabiztosan, sok passzra építve szövögette akcióit. MI kissé megszeppenve keresgéltük helyünket a nagy térben. Időnként a labdával is találkoztunk, kóbor akciókat vezettünk és igyekeztünk megakadályozni, hogy helyzetbe kerüljenek. Nem mindig sikerült. A második félidőben csökkent a tempó és célunkat elértük, amit a szünetben kitűztünk magunk elé.Fáradtan, de nem letörve indultunk a büfé felé, aztán a buszra, hogy kezdetét vegye a rockos utazás hazafelé. Amikor leültünk beszélgetni a lányokkal és úgy döntöttünk, hogy elindulunk egy közös úton már akkor világos volt,hogy nem lesz könnyű!! Nincs eredmény kényszer-szokjunk hozzá a nagy pályához!! Azzal a kevés edzéssel amivel mi rendelkezünk rögtön egy nagyon komoly erőt képviselő csapattal kezdtünk. A mérkőzésnek vannak tanulságai, amit le kell vonnunk! Az is biztos,hogy az ősszel lehet még ilyen mérkőzésünk,kaphatunk sok gólt-DE, ha lehetőségeinkhez mérten a legtöbb edzésen részt veszünk,végig eddzük a Telet-Tavasszal nem fog senki 10-et rúgni nekünk, de még 5-öt sem!! Elkészül az ukrán lányok igazolása,tudunk figyelünk az időpontokra stb.,akkor ez még sokkal jobb lesz és várnak ránk sikerek! Hajrá MI!”

Felnőtt
Egerszalók SE – FC Hatvan
0-3 (0-2)
Gólszerzők: Kész Tibor, Simon Mátyás, Ács Ádám

U12
VS Dunakeszi – FC Hatvan
11-0 (8-0)

U13
VS Dunakeszi – FC Hatvan
0-6 (0-4)
Gólszerzők: Erdélyi Arnold 3, Fodor Flórián 2, Kátai Roland

Bedő Tamás: “Az elejétől fogva magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és irányítottuk a találkozót. A jutalmunk egy gyors gól volt. Utána sorra hagytuk ki a helyzeteket és az ellenfélnek is akadt egy nagy helyzete és egyben az utolsó is, a 17. percben sikerült megszerezni a második gólt amivel sikerült az ellenfél lelkesedését megtörni ezután csak a különbség volt a kérdés. Szépségdíjas gól és játék jellemezte a csapatot. Végül 6-ig jutottunk és legalább ennyi 100%-os ziccert hagytunk ki. Ami köszönhető annak, hogy két ellentétes félidőt produkáltunk megint. Egy szerényebb képességű csapat ellen nyertünk megérdemelten.
Jók: Erdélyi A, Fodor F, Czenky Á, György D, Kanzler K.”

U14
FC Hatvan – Dabas
1-2(0-0)
Gólszerző: Kovács Gergő

Erdei Géza: “Két egyforma játékerőt képviselő csapat mérkőzéséből az jött ki győztesen aki jobban élt az adódó lehetőségeivel.
Ma végre JÁTSZOTTUNK és sokat birtokoltuk a labdát. Sikerült 7-8 nagy helyzetet kialakítanunk viszont ezek közül csak egyet sikerült gólra váltanunk.
Ellenfelünk két kapura lövéséből két gól született így alul maradtunk velük szemben.
Előre nézünk, dolgozunk tovább.”

U15
FC Hatvan – FC Dabas
5-0 (2-0)
Gólszerzők: Szabó Marcell 2, Kovács Kristóf 2, Szabó Donát

Nagy Gábor: “Jót játszottunk egy szerényebb játékerőt képviselő, de szervezetten védekező csapat ellen. Szép, kombinatív akciók után szereztük a góljainkat, a nagyobb arányú győzelem a beszűkült területen való játékunk miatt maradt el.”

U17
BKV Előre SC – FC Hatvan
2-5 (0-4)
Gólszerzők: Tóth Bence 3, Báder Roland, Németh Enzó 1-öngól

Szén László: “Olyan mérkőzésen vagyunk túl, amelyen gólarányt illett volna javítanunk. Ahelyett görcsösen,sok rossz megoldásokkal, rossz döntésekkel, párharcok elvesztésével játszottunk. Örüljünk a 3-pontnak.”

U19
BKV Előre SC – FC Hatvan
5-3 (2-0)
Gólszerzők: Balog Zsolt 2, György Felicián

Gömöri Ottó: “Nem tanultunk a hibáinkból,többször visszajöttünk a mérkőzésbe,de még is lehajtott fejjel távoztunk!”