Egerszalókon is a győzelem reményében

A Heves megyei I. osztályú bajnokság 4. fordulójában felnőtt csapatunk szeptember 9-én vasárnap az Egerszalók otthonában lép pályára 16:30-as kezdettel.

A mieink remekül kezdték a bajnokságot, a nyitányon 4–0-ra nyertünk Makláron, aztán két hazai meccs követezett, a Füzesabony ellen 7–2-re, míg a Marshall-ASE ellen 2–1-re győztünk, így hibátlan mérleggel, 9 ponttal vezetjük a bajnokságot.

A szalókiak rajtja már nem volt ennyire fényes, a Borsodnádasd ellen elért hazai 4–1-es győzelmet két vereség (az Eger II ellen idegenben egy 4–3-as, míg a Füzesabony ellen otthon 3–0-s kudarc) követte, így jelenleg 3 ponttal a 9. helyen állnak a bajnokságban.

Az előző szezonban Egerszalókon 1–0-ra nyertünk Kész Tibor góljával, míg otthon 4–0-ra vertük a mostani ellenfelet, akkor a gólszerzőink Szabó Roland, Czibolya Gábor, Mbengono Yannick és Karácsony Dávid voltak.

A szalókiakat, ahogyan tavaly is, most is Horváth Tamás irányítja, míg a mieinknél Nagy Tamás helyett idén már Simon Antal a vezetőedző.

Természetesen most is mi vagyunk a találkozói esélyesei, Egerszalókon is a győzelem reményében lépünk pályára, persze a pályán kell a tudásbeli különbséget felszínre hozni.

A vasárnapi mérkőzést Jávorszki Zoltán vezeti majd, míg segítői Fehér Renátó és Kasza Dénes lesznek.

Hajrá, Hatvan!!!