Szívesen maradna a klubnál a születésnapos Bárkányi Arnold

A napokban kereken a 30. születésnapját ünnepelte az FC Hatvan oszlopos tagja, Bárkányi Arnold. Játékosunkban kettősség van a nemrég véget ért szezont illetően, de úgy érzi, helytállt új posztján, belső védőként, és szívesen maradna is a klubnál.

– Hogy értékeled összességében a szezont a csapat és saját szempontodból? Mennyire volt nehéz belső védőként is helytállni?
– Először is szeretnék gratulálni az Eger csapatának a feljutáshoz – kezdte Bárkányi Arnold. – Ami a szezonunkat illeti, kettősség van bennem. Természetesen csalódás, hogy nem jutottunk fel, de úgy érzem, az együttes későn állt össze ahhoz, hogy valóban esélye legyen bajnokságot nyerni, viszont az pozitív, hogy volt stílusa fiatal csapatunknak. Ez idén az ezüstéremre volt elég. Magamról csak annyit, hogy egy jó átlagot hoztam idén, ami tőlem telt, igyekeztem megtenni, még ha sokszor új poszton, belső védőként kellett is helytállnom. A továbbiakban is játszanék ott, ha a csapatérdek ezt kivánná, majd meglátjuk, hogy alakul a keretünk jövőre.

– Tavaly, az NB III-as kiesés után az első között maradtál a csapatban. Most hogy látod a továbbiakat, a jövőt – szívesen maradnál most is, vagy esetleg vannak ajánlataid?
– A munkahely és a család miatt is Hatvant preferálnám, mint ahogy tavaly a kiesés után is, mert akkor nyújtottak a klubnál mentőövet, amikor nagyon nehéz helyzetbe került a pályafutásom. Ajánlatok persze mindig akadnak, meglátjuk, miként képzelik el Hatvanban a jövőt.

– Mit szólsz ahhoz, hogy Nagy Tamás vezetőedző távozott a klubtól?
– A klub honlapjáról tudtam meg, hogy a mester távozik és magasabb osztályban folytatja edzői karrierjét. Titkon mindenkinek ez a célja, tehát érthető a döntése. Ahogyan sok játékosnak a csapatban, úgy neki sem a megye I-ben van a helye. Sok sikert kívánok neki Zalaegerszegen és egyben szeretném megköszönni a közös munkát!