Távozik az FC Hatvantól Nagy Tamás vezetőedző

Bizonyossá vált, hogy távozik az FC Hatvantól Nagy Tamás vezetőedző. A tréner tavaly nyáron érkezett klubunkhoz, irányításával a felnőtt csapat a 2. helyen végzett a nemrég véget ért Heves megyei I. osztályú bajnokságban. Nagy Tamás elfogadta az NB II-ben szereplő ZTE FC ajánlatát, így a következő szezonban a zalaiaknál dolgozik.

A szakembernek köszönjük az egyéves munkáját és további sok sikert kívánunk edzői pályafutásához!

„Egy-két héttel ezelőtt jött a megkeresés Zalaegerszegről, de a tulajdonossal és a sportigazgatóval történő beszélgetés után a megegyezés csak tegnap történt meg a vezetőkkel – mondta honlapunknak adott búcsúinterjújában Nagy Tamás. – Van kötődésem a zalaiakhoz, tizenegy évvel ezelőtt már irányítottam a ZTE-t, és úgy érzem, hogy több tényező miatt döntöttek mellettem. Örömmel tölt el, hogy magasabb osztályba szerződhetek.”

„Nagyon megszerettem Hatvanban a légkört – jó néhány helyen dolgoztam már életemben, de ez a fajta családias hatvani miliő nagyon fog hiányozni! Persze akkor lett volna minden az igazi, ha fel tudunk jutni az NB III-ba, ezért meg is tettünk mindent, de volt egy nálunk korábban összeállt csapat, amely megnyerte a bajnokságot. Tehetséges labdarúgókkal és nagyon korrekt klubvezetéssel dolgoztam együtt, mindenki mindent megtett azért, hogy sikeres szezont zárjunk. Szeretném megköszönni elsősorban a játékosoknak és a közvetlen kollégáimnak a közös munkát, de rajtuk kívül is mindenkinek, aki a csapatért a háttérben dolgozott! Külön megköszönöm Ofella Zoltán úrnak, hogy lehetőséget adott nekem, és úgy érzem, hogy a barátomnak tudhatom őt. Hogy mi volt a legjobb és a legrosszabb élmény az elmúlt egy év során? A legjobb az, hogy remek embereket ismertem meg, nagyon jó érzés volt, hogy befogadtak, a legrosszabb pedig az, hogy – bár játékban igen – eredményességben nem tudtam maradéktalanul megvalósítani azt, amit elterveztem. A jövőben is szívesen jövök azonban Hatvanba” – fejezte be Nagy Tamás.

Az FC Hatvan új edzőjének személyéről a közeljövőben várható döntés.

Fotó: Pezzetta Umberto/Zaol