A hosszú hétvége eredményei

2018.05.15. 17:00
U19
FC Hatvan – REAC
0-4 (0-1)

2018.05.18. 15:00
U13
FC Hatvan – III.ker TVE
1-7 (1-4)

Nagy Gábor: Gyorsan hátrányba kerültünk, de e nem vetett vissza bennünket, tudtunk mi is gólt szerezni. A korábbi mérkőzéseinkre jellemzően itt is jelentkeztek ugyanazok a hiányosságaink. A második játékrészre hitehagyottá váltunk és lélekben beletörődtünk, hogy kikapunk ismét. Igyekszünk kiemelni a pozitívumokat, de nagyon sok objektív problémával kell nap, mint nap szembesülni, ami nem visz előre. Mélyebb elemzés a szezon végén aktuális a jövőre nézve.”

2018.05.18. 15:00
U12
FC Hatvan – III.ker TVE
2-6 (0-3)

Márkus Tamás: “Szomorú esemény árnyékolta a mérkőzést. A csapat edzőjének édesapja előtte való nap elhunyt. Őszinte részvétünk a családnak! Én pótoltam a vezetőedzőt, 6 2007-es születésű játékossal álltunk fel ami elég szomorú, sok volt a hiányzó és ez rá is nyomta a bélyeget mérkőzésére. Hazai pályán vereséget szenvedtünk. A vendégcsapatnak 5 cseréje volt nekünk egy sem.”

2018.05.19. 17:00
Felnőtt
FC Hatvan – Pétervására SE
7-0 (2-0)

2018.05.19. 13:30
U19
FC Hatvan – Újpesti TE “B”
0-4 (0-4)

Bódis Barna: “Az utolsó hazai mérkőzést az Újpest ellen játszottuk. Ezen a héten ez már a második mérkőzés volt, de feltett szándékunk volt az eredményes játék. Az ismert, hogy ezeknél a kluboknál kiszámíthatatlan milyen erősségű kerettel állnak fel, a szombati keretük sajnos az erősebbik kategória volt. Ennek ellenére fegyelmezett játékkal lehet a különbségeket minimalizálni még az extra szűk játékos keretnek is, ha játékosok koncentráltak. Ez most nem valósult meg, mert szinte minden párharcot, lepattanó és kipattanó labdát az ellenfél nyert meg és gyűjtött be. Ez által a csapatunk gyakran veszített labdát minden harmadba és a labdavesztések után nem tudtunk visszarendeződni. Az sajnálatos tény, hogy volt olyan egyéni teljesítmény, amikor a játékos egyetlenegy párharcot sem nyert meg az egész mérkőzésen. Hozzáteszem azt is, hogy nem egy-két játékoson múlt a vereség, mert a gól helyzeteket sem rúgtuk be, és a védekezésünk is gyenge volt. Ezért természetesen velem együtt az egész csapat gyenge teljesítményt nyújtott. Még van egy mérkőzésünk, ahol bízunk a jobb játékban.”

2018.05.19. 11:30
U17
FC Hatvan – Újpesti TE “B”
2-0 (2-0)

Bedő Tamás: “Utolsó hazai mérkőzésünket az UTE B csapatával játszottuk. A mérkőzés fontos volt számunkra, mert a bajnokság középmezőnye igen szoros, a 4.-10.helyig 9 ponton belül vannak a csapatok.
Nagyon rossz előjelekkel vártuk a találkozót, meghatározó játékosaink hiányoztak, és létszámban is kevesen voltunk. Egy játékost úgy kellett összedrótozni, hogy legalább egy félidőt játszon és legyen így legalább egy mezőny cserénk.
Az első félidőt jól kezdtük és próbáltunk irányítani, majd egy szép átlövésből megszereztük a vezetést. Ez után egy kicsit velünk voltak az égiek és kimaradtak az ellenfél lehetőségei, majd a 27. percben emberelőnybe kerültünk. Ezt követően próbáltunk nyomást tenni az ellenfélre és egy pontrúgás után növeltük az előnyünket.
A második félidőben a játékképe alapján mintha mi lettünk volna létszámhátrányba, jobbak voltak nálunk. Ők akartak,
jobban és mentek becsülettel. A küzdelem dominált inkább, szép játékról nem beszélhetünk. Az utolsó 10 percben kiállították a kapusunkat így egy mezőny játékos állt a kapuba, de ezt is elbírtuk a mai napon. Küzdelmes, számunkra szenvedős mérkőzésen sikerült itthon tartani a 3 pontot. Pozitív, hogy így is sikerült kapott gól nélkül lejátszanunk a mérkőzést.
Jók:Mátrai P, Kékesi G, Kiss B,”

2018.05.19. 12:00
U15
Nagykáta SE – FC Hatvan
5-1 (5-0)

Szén László: “Vesztes meccs után keressük a hibákat. A mérkőzés első félidejében minden hibánkat kihasználta a hazai csapat. A második félidőben a hozzáállás sokkal jobb volt, de az eredmény,csak szépítésre volt elegendő.”

2018.05.19. 10:00
U14
Nagykáta SE – FC Hatvan
12-1 (4-1)

Nagy Gábor: “A tavaszi szezon második olyan mérkőzése volt, ahol nálunk előrébb tartó csapattal kellett játszanunk. Ahogy a Mezőkövesd ellen, úgy ezen a mérkőzésen sem volt optimális a helyzetünk. A hetek óta folyamatosan hiányzókhoz (Szabó D., Farkas B., Báti G.,) erre a mérkőzésre nem számíthattunk Panyi A. és Béres M. játékára sem. Robotka L. két hetes kórházi kivizsgálásról érkezett a meccsre, valamint Ruis R., Varbai M. és Kondek M. pedig éjszaka jöttek haza egy hetes erdélyi kirándulásból. Öt 2005-ben született játékosunk előző nap bajnoki mérkőzést játszottak. Kértük az ellenfelünket, hogy másik időpontban játsszuk le a mérkőzést, de nem mutatkoztak segítőkésznek. Az első félidőben tisztességesen helyt álltunk, annak ellenére, hogy a védekezésünk hatékonysága
hagyott kívánni valót maga után. A szünet után elfogytunk fizikailag és mentálisan is, nem volt cserelehetőségünk sem, ez vezetett a nagyarányú vereséghez.”

2018.05.23. 17:00
Leány U16
FC Hatvan – Mercedes KLA
1-5 (0-2)

Erdei Géza: “Ezen a mérkőzésen nem sikerült méltó ellenfelének lennünk a leendő bajnokcsapatnak. Kapkodva,szétesően pánikfocit játszottunk.
Akartunk de ez most önmagában kevés volt. Az ellenfelünk csírájában elfolytotta a próbálkozásainkat a támadásra. Bosszantó az hogy az 5 kapott gólból talán 2 született kidolgozott akció végén a többinél mi hibáztunk hátul nagyot és ezzel szinte gólpasszokat adtunk az ellenfelünknek.
Ismét volt két ujjoncunk akik nem vallottak szégyent sőt egyikük a szépítő gólunkat is megszerezte egy formásnak mondható akció végén. Sok időnk nincs elmélkedni a történteken hiszen vasárnap egy másik dobogós csapathoz az Airenergihez látogatunk.
Hajrá Mi!”