Megérdemelt győzelem Gyöngyöshalászon

Az FC Hatvan Simon Mátyás első félidő végén szerzett góljával 1–0-s győzelmet aratott Gyöngyöshalászon.

Megyei I. osztály, 27. forduló:

GYÖNGYÖSHALÁSZ–FC HATVAN 0–1 (0–1)

Gyöngyöshalász, 200 néző. Vezette: Varga László (Csathó, Nagy Petra).

GYÖNGYÖSHALÁSZ: Kovács T. – Kluk (Palik, 54.) Lehótszky, Csomor, Bartha B. – Kiss I., Harmat, Sőregi, Szurdoki (Hovanecz, 80.) – Czene, Oravecz (Márkus, 56.). Vezetőedző: Hordós Dániel

HATVAN: Tajti B. – Purzsa, Bárkányi, Katona R., Karácsony – Szabó R. (Uj P., 86.), Ács Á., Rjaskó, Torda (Czibolya, 56.), Kész (Tóth M., 72.) – Simon M. Vezetőedző: Nagy Tamás

GÓLSZERZŐ: Simon M. (45+1.).

Az első félidőben több ziccert alakítottunk ki, Kész Tibor és Simon Mátyás is gólt szerezhetett volna, végül ez utóbbinak jött össze a játékrész legvégén – ekkor támadónk egy előreívelt labdát átvett a tizenhatoson belül és az ötös sarkáról, becsúszva a hálóba lőtt (0–1). A szünet után tizenegyeshez jutottunk, Ács Ádám tört be a büntetőterületen belülre, ahol egy hazai védő buktatta. Karácsony Dávid büntetőjét azonban Kovács Tamás kiütötte, a kipattanót pedig nem tudtuk értékesíteni. A halásziak a hajrában küzdöttek az egyenlítésért, a végén egy lövésig is eljutottak, amelyet azonban megfogott Tajti Bence.

Jó, hajtós meccsen megérdemelt győzelmet arattunk Gyöngyöshalászon és a Felsőtárkány veresége miatt megerősítettük 2. helyünket a tabellán.

HORDÓS DÁNIEL: – Joggal lehetnek büszkék a srácok a mai teljesítményükre. Játszottunk egy kitűnő mérkőzést, ami jó próba a jövőt illetően. Köszönöm nekik, valamint a szurkolóknak a meccs hangulatát.

NAGY TAMÁS: – Játszottunk egy jó mérkőzést, mindkét csapat nyíltan felvállalta a játékát. Nekünk sikerült a három pont megszerzése.