Hétvégi eredmények és értékelések

2018.05.12. 13:00
U19
Budai FC – FC Hatvan
3-1 (1-0)

Bódis Barna: “A szombati mérkőzésünket a Budai Tabán ellen játszottuk, aki az egyik legjobb csapat a mezőnyben. Az ellenfélnek nagyságrendekkel jobb lehetősége van a minőségi játékosok leigazolásában mint nekünk, de ennek ellenére a lelkes csapatunk hétről-hétre megteszi szinte a maximumot. A mérkőzés forgatókönyvét megbeszéltük a mérkőzés előtt és amit megbeszélünk az úgy is történt kivéve az, hogy a helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni. Az elején letámadtuk az ellenfelet, majd ebből tudatosan hátrébb húztuk meg a védekező harmadunkat és az eltervezett taktika be is jött, mert két ziccerünk is lett a kontrákból. Egy ilyen ellenfél ellen nem lehet kihagyni a ziccereket büntetlenül, mert ez általában megbosszulja magát. Így is történt, egy pillanatnyi kihagyásunkat gólra váltotta az ellenfél. A második félidőben hasonlóan óriási iram jellemezte a mérkőzést, a kimaradt helyzetünket szintén góllal büntette az ellenfél. Utána szépítettünk, sőt, az egyenlítés is benne volt, de ismét a kimaradt helyzetünkre kaptuk a harmadik gólunkat. Összeségében egy nagyon jó iramú mérkőzésen a helyzetek kihasználása döntött. Ez a mérkőzés remek alkalom volt a játékosok fejlődésére és rengeteg pozitívumot láttam. Minden játékos megpróbálta a maximumot kiadni magából és ez a legfontosabb. Kiemelném a védelemből Parragi Dominik és Kiss Erik koncentrált védőmunkáját, valamint Szabó Tomi és Szekeres Szilárd fegyelmezett középpályás játékát. Ezen felül a többieket is dicséret illeti a vereség ellenére. A fejlődést kell számba vennem itt elsősorban, hogy ki mennyit fejlődött az elmúlt időszakban. Jó úton járunk némelyik játékos tekintetében.”

2018.05.12. 15:00
U17
Budai FC – FC Hatvan
9-1 (2-1)

Bedő Tamás: “A bajnokságot veretlenül vezető csapathoz látogattunk. Az első félidőben bátran játszottunk és az elején próbáltuk meglepni őket azzal, hogy letámadtunk. Abszolút partiban voltunk velük és egy szerencsés helyzetből adódóan megszereztük a vezetést. Ami után ők idegesen kapkodóan és sok hibával játszottak és nem is volt benne az, ami ez után következett! A félidő végéhez közeledve két borzalmas egyéni hibát vétettünk, amit ők azonnal kihasználtak és visszajöttek a meccsbe, ami után teljes magabiztossággal játszottak. Sajnos jelen állapotunkban a kényszerű cserék miatt nem tudtuk felvenni már a kesztyűt velük. A második félidőben abszolút fölénk nőttek fizikálisan, játékban, szervezettségben. Gyorsan le is zárták a meccset és 4-1 után egy olyan lejtőn indultunk el, amin nem lehetett megállni és ez a súlyos vereség lett a vége. Sajnos teljesen szétesett a csapat fejben, és annyi koncentráció nem volt bennünk, hogy legalább a K.O.-t elkerüljük. A bajnokság kiemelkedő, egyben legjobb csapatától szenvedtünk vereséget, de az eredményt túlzónak érzem egy kicsit!
Az utolsó két meccsen próbálunk javítani, és jobb szájízzel lezárni a bajnokságot.”

2018.05.12. 13:00
U15
FC Hatvan – GYAK
1-10 (0-5)

Szén László: “Nehéz olyan meccsről nyilatkozni,ami már korábban eldőlt. CSALÓDTAM.”

2018.05.12. 15:00
U14
FC Hatvan – GYAK
8-1 (3-1)

Nagy Gábor: “Öt U13-s játékossal a kezdőben kiváló mérkőzést játszottunk. Csapatunk gerincét az U14-s csapatból a kapuban Áll Martin, belső védő pozícióban Ruis Richárd és Varbai Martin, középpályán Béres Mátyás, támadóként pedig Panyi Attila és Kondek Mátyás adta. Mindegyikük jó teljesítményt nyújtott, Panyi Attila célratörő, energikus játékával és gólerősségével kiemelkedett. A fiatalabb korosztály ellenére nem borult fel az egyensúly, annak ellenére, hogy fizikailag lemaradásunk van még náluk.”

2018.05.12. 17:00
Leány U19
FC Hatvan – MLE PMFC U19
2-7 (1-3)
Értékelés

2018.05.13. 11:30
U13
Ikarus – FC Hatvan
5-1 (4-0)

Nagy Gábor: “Az első olyan mérkőzésünk volt, ahol folyamatosan megfeleltünk azon a követelménynek, amit támasztunk a gyerekek elé. Labdaszerzéskor szűken védekeztünk, támadásba át tudtunk menni és sok akciót végig vittünk, főleg a
második félidőben. Nagyon pozitív volt a mérkőzésen látott teljesítmény, a számszerű eredmény ellenére sok biztató jel volt és ezen a találkozón már meg volt az egyensúly támadásba való átmenet és a labdavesztéseink után. Remélem
a hátralévő két megméretésen tovább tudunk lépni.”

2018.05.13. 10:00
U12
Ikarus – FC Hatvan
11-0 (7-0)

2018.05.13. 12:00
Leány U16
Vasas Kubala – FC Hatvan
Értékelés