“A játékosaim nagyot küzdöttek ezen a mérkőzésen”

2018.04.18. 17:00
Felnőtt
FC Hatvan – Heréd LC
6-0 (1-0)

2018.04.21. 17:00
Felnőtt
FC Hatvan – Füzesabony SC
8-0 (2-0)

2018.04.22. 10:00
U15
Ceglédi VSE – FC Hatvan
0-1 (0-0)

Szén László: “HA SOKAT MONDANÉK “NAGYKÉPŰNEK TŰNNÉK”, DE TÉNY, HOGY A JÁTÉKOSAIM NAGYOT KÜZDÖTTEK EZEN A MÉRKŐZÉSEN. GRATULÁLOK! Sajnálatos esemény is történt a mérkőzés 2. félidő vége felé, csukló orsócsont törést szenvedett Nyitrai Dani. Hozzá kell fűznöm ehhez az eseményhez, hogy egy bravúros szerelés következménye után keletkezett.”

2018.04.22. 12:00
U14
Ceglédi VSE – FC Hatvan
1-2 (0-1)

Nagy Gábor: “A mérkőzés elejétől kezdve gondunk volt a megfelelő távolságok kialakításával a csapatrészek között védekezésben és támadásban is. Labdaszerzéskor ezért sokszor voltunk félúton, nem tudtunk hatékonyan védekezni az ügyesen játszó ellenfél ellen. Labdakihozatalunk a saját védő harmadból még sikerült, de a középpályán és a támadóvonalban nem sikerült háromszor egymáshoz juttatnunk a labdát, csak nagyon ritkán, egy ilyen esetet követően sikerült vezetést szerezni. A második játékrészre romlott a helyzet, ritkán tudtunk veszélyeztetni az ellenfél kapujánál. A gyerekek küzdőszellemének és akaratának köszönhetjük a győzelmet.”

2018.04.22. 11:30
U17
FC Hatvan – Jászberényi FC
1-4 (1-1)

Bedő Tamás: “Ahhoz a kevés játékoshoz, akik rendelkezésre álltak próbáltam szabni a taktikát ami 44 percig működött!
1 félidő: taktikusan okosan futbaloztunk, a vezetést egy szép átlövéssel megszereztük, majd megint annyi helyzetet puskáztunk el ami a mi helyzetünkbe végzetes! Majd tudva hogy egy perc van a félidőből számomra érthetetlen módon 8-an támadtunk és a labda vesztésből lekontráztak.
2. Félidő: röhej, inkább nem taglalom mi volt, mert azt nem lehet leírni.
Sajnos csak azt a kevés játékost tudnám bántani akik legalább eljöttek, de ők ezt meccs közbe/után megkapták!
3 csere volt: 1 félig sérültet, 1 kapust kellett mezőnybe tennem és 1 olyat aki egy hete kezdte el focit ennyit erről, sajnos ilyen a helyzetünk meccsről meccsre.
Akik nem jöttek el szégyelljék magukat, amit felépítettünk egy szezon alatt azt a viselkedésükkel lerombolják!”

2018.04.22. 13:30
U19
FC Hatvan – Jászberényi FC
1-4 (0-2)

Bódis Barna: “A hétvégi mérkőzésünkön a nagyon jó erőkből álló listavezetőt fogadtuk. A Jászberény több, rendkívül jó egyéni képességű játékosokból áll, akik már régóta az NBIII-as felnőtt csapattal edzenek. Ennek a kompenzálására fel voltunk készülve, mert a játékosaim óriási akarattal és fegyelmezettséggel futballoztak a rekkenő hőségben a műfüves pályán. A mérkőzés első szakaszában több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de a kapu előtti bizonytalanságunk miatt nem tudtuk ezeket gólra váltani. Ahogy a futballvilágában ez lenni szokott, kaptunk egy elkerülhető gólt – a mi kidolgozott, de nem értékesített helyzeteinkkel szemben -, amit normál esetben simán levédekezünk. A mérkőzés forgatókönyve a második félidőben is hasonló volt, mi kihagytuk a nagy ziccereket, de az ellenfél gólt rúgott. A játékosok nagyon komoly mentális hozzáállást tanúsítottak a mérkőzésen, és sokat dolgoztak. Az egyik pontra rászolgáltunk volna, de a meglepetés győzelem is benne volt. Nem így történt, de dolgozunk tovább és megpróbáljuk a nehéz helyzet ellenére a maximumot kihozni a mérkőzéseinkből.”

2018.04.22. 13:00
U12
Monori SE – FC Hatvan
5-2 (2-1)

Béres Zoltán:

2018.04.22. 14:30
U13
Monori SE – FC Hatvan
7-0 (5-0)

Nagy Gábor: “Nálunk sokkal előrébb tartó csapat ellen becsületesen és fegyelmezetten próbáltunk játszani, védekezésben időnként jól teljesítettünk, de jelenleg támadásba való átmenetbe súlyos gondjaink vannak. Ezért sajnos nem tudunk akciókat befejezni, veszélyeztetni és nyomást helyezni az ellenfélre.
Folytatjuk a munkát, töretlenül bízunk a fejlődésben!”