A lányok hétvégéje felemásra sikerült

2018.04.20. 16:30
Leány U16
Astra – FC Hatvan
3-0 (1-0)

Erdei Géza: “Akartunk, mentünk egymásért de ma helyzetekig nem igazán sikerült eljutnunk. Jobb volt az ellenfelünk de elkerülhető gólokat kaptunk. Próbáltunk zártan ,szervezetten védekezni de ez úgy fel is emésztette minden energiánkat az hiszem az ellenfél kapusa nem is igazán ért labdába. Voltak olyan egyéni hibák a gólok előtt amik szerintem már azt is bosszantják aki elköveti őket.Vasárnap meccs az UTE ellen Hatvanban. Jó volna ezt a meccset megnyerni hogy ne az utolsó helyen zárjuk a szezont lányok. Én még mindig HISZEM hogy több van ebben a CSAPATBAN mint a táblázaton elfoglalt helyezés.”

2018.04.22. 9:00
Leány U14
MTK – FC Hatvan
4-1 (3-0)

Kollár Péter: “Ragyogó idő, szép pálya fogadott minket az MTK Lantos Mihály Sporttelepén.
Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, sajnos a kidolgozott helyzeteket nem tudtuk értékesíteni és így folyamatosan jött fel az ellenfél és már ők is helyzetekbe kerültek amit viszont ők értékesíteni is tudtak. Az egész mérkőzésen érződött hogy ma nincs szerencsénk. Támadtunk, védekeztünk, mentünk előre, hátra de az ellenfél támadójával nem tudtunk mit kezdeni így 4:1-es vereséget szenvedtünk. Két mérkőzés maradt hátra amiből a legtöbbet kell kihozni.
58,59,60”

2018.04.22. 14:00
Leány U19
Törökbálint-Budaörs – FC Hatvan
0-3 (0-1)

Bárdos János: “Egy igazi labdarúgó dzsembori után (Bozsik fesztivál), egy gyors hatvan-rozsa-hatvan logisztikát követően jól esett felülni a buszra és zötykölődni 1 órát. Elnöki segítséggel, nyelvvizsgával a hátunk mögött, mondhatnám, hogy a pillanatnyilag legerősebb összeállításban vehettük fel a csatát a vendéglátókkal. Ki-ki mérkőzés volt. Mi kezdtük a játékot és egy baloldali Tóth A. beadásba egy hazai védő belekapott. A spori korrektül 00:57-nél büntetőt adott. T.Anna kis segítséggel értékesítette. 0-1.
Ezután mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de gól már nem született az első játékrészben.
Szünetben sérülés miatt E.Nikolett helyett Zs.Bianka állt be, a védelem tengelyében. Nagy tempó, fegyelmezett játék, óriási lelkesedés és odaadással harcoltak a lányok. Mezőnyben kombinatív játékkal birtokoltuk a labdát. Többször is veszélyeztettünk, amiből P.Boglárka tette magabiztossá győzelmünket.
Az egész Csapat dicséretet érdemel.
Hajrá FOCI! Hajrá MI!”