Az FC Hatvan hozta a kötelezőt idegenben

Besenyőtelek SE – FC Hatvan
1-3 (0-2)
Katona Roland, Czibolya Gábor, Ács Ádám illetve Gyurcsik Milán

Összeállítás: Tajti Bence, Uj Patrik, Purzsa Máté, Bárkányi Arnold, Czibolya Gábor, Ács Ádám, Kész Tibor, Szabó Roland, Karácsony Dávid, Katona Roland, Simon Mátyás
Cserék: Aszódi Miklós, Tóth Máté, Mbengono Ondoa Yannick, Abért Bence, Sipos Gábor, Torda Patrik

Érdekesség, hogy a kapuba Tajti Bence került aki 2017-ben magára ölthette a magyar nemzeti válogatott mezét, ugyanis bekerült a minifoci válogatottba, mellyel a világbajnokság negyeddöntöjéig jutottak, ahol kapus létére gólt is tudott szerezni.

A gólok rövid története: A Szabó Roland szögletéből érkező labdát Katona Roland a hosszú oldalon érkezve a kapuba passzolta, így megszületett az első gólunk. Másodikként Bárkányi Arnold jobb oldali beadására Czibolya Gábor érkezett, majd közelről a kapuba juttatta a labdát. Utolsó gólunk az ellenfél kapuja előtt történő ügyes összjátékot követően esett. Ács Ádám lőtt kapura, labdája a kapusról felperdülve jutott a gólvonalon túlra. Az ellenfél szépítő gólja büntetőből született. Uj Patrik volt szabálytalan a megítélt tizenegyest Gyurcsik Milán értékesítette.

Ács Ádám: “Először is gratulálni szeretnék a csapatnak a győzelemhez. Nehéz lenne részletesen értékelni a meccset mivel az időjárás és a pálya állapota főszerepet játszottak. Az első félidőben helyenként tetszetős játékkal több lehetőséget is kialakítottunk amiből kettőt sikerült gólra váltani. A szünet után tovább tudtuk növelni előnyünket de a körülmények további romlásának köszönhetően nem nagyon alakult ki folyamatos játék. Összességében megérdemelt a győzelmünk, helyzetek alapján több gólt is szerezhettünk volna, de nem lehetünk elégedetlenek ezzel az eredménnyel sem.”

Az Eger SE 5-1 győzelmet aratott a Heves ellen így a tabellán elfoglalt helyek nem változtak. A mai napra kiírt Egerszalók SE – Gyöngyöshalász SE mérkőzés elhalasztásra került az időjárási viszonyok miatt.

Szombaton 15:00-kor az Egerszalók csapatát fogadjuk otthonunkba. Facebook oldalunkon ismételten lesznek játékok. Kövessék figyelemmel.

Hajrá Hatvan!