Óriási siker az U14-es lányainknál

Leány U14
FC Hatvan – MTK
5-2 (3-1)

Kollár Péter: “Az U14-es leány csapatunk a Budapesti bajnokságban szerepel fél pályán 7+1 felállásban, az őszi fordulók után a 3. helyen tanyázik csapatunk. Soron következő ellenfelünk az MTK csapata volt aki vezette a bajnokságot az FTC előtt. Nehéz mérkőzés várt ránk, de a lányok mindent megtettek a siker érdekében. Jól kezdődött számunkra a mérkőzés egy kontra végén Bangó Bettina talált a kapuba. Védekezésünk ragyogóan működött amivel az ellenfél játékosai nem tudtak mit kezdeni. Kisvártatva megszereztük 2. találatunkat amivel már érződött bőven van keresni valónk. Az első fél idő végén az MTK megszerezte a szépítő gólját, de nem estünk össze. A 2. félidőre úgy mentek ki a lányok, hogy ezen a meccsen csak mi nyerhetünk és ennek megfelelően már az elején el is döntöttük újabb 2 találattal a mérkőzést. Az ellenfél próbált ránk nyomást gyakorolni, de egy újabb kontrával eldöntöttük a mérkőzés végkimenetelét. Még a végén az ellenfél is szerzett egy gólt így kialakult a végeredmény, 5:2 arányban nyertünk. Ezzel a győzelmünkkel felzárkóztunk az első 2 helyezetthez, jövőhéten pedig az FTC vár ránk. Csapatunkat 17 fő alkotja. Nagyon szeretnek a lányok focizni és szerencsére edzésre is rendszeresen járnak, mindenki tehetséges és csak rajtuk fog múlni meddig tudnak eljutni ha kitartóak lesznek.
58,59,60!”

 

Leány U19
Vác VLSE – FC Hatvan
6-1 (3-1)

Bárdos János: “Az előző hetek hektikus edzéslátogatása ellenére, az u16-os csapatunkból kiegészítve két cserével vághattunk neki az útnak. Öröm volt, hogy egy ifjú leány, Temesfalvi Tamara igazolása elkészült, így Ő is jöhetett.
Először is elnézést kérünk Erzsike nénitől (szertárosunk), hogy egyetlen fehér folt sem maradt a mezeken.
Az időjárás rendezőjének sajna nem szólt senki, hogy e hosszú hétvége elő péntekén, utánpótlás mérközések várhatóak.
Így szakadó esőben indultunk, játszottunk és mocsári harcossá változtunk. Sajna elbuktuk e sárcsatát,de a mezeket nem hagytuk tisztán. Mondanám, hogy a saját technikás játékunkat próbáltuk játszani, de az edzettség és a játékra alkalmatlan talaj felül kerekedett.
Úgy éltük meg az egészet, mintha egy különleges hely, alkalom lett volna. A túró rudit és a pizzát köszönjük az Elnök Úrnak. Remélem jövő héten tudunk javítani.”

U17
Pénzügyőr SE – FC Hatvan
4-2 (2-1)

U19
Pénzügyőr SE – FC Hatvan
6-1 (1-1)

Bódis Barna: “A szombati mérkőzésen már az indulásnál hátrányba kerültünk, mert két labdarúgó az egyébként is extra szűkös keretből nem volt ott az indulásánál, akire számítottunk. A létszám problémáink ellenére megpróbáltuk fegyelmezett védekezéssel tartani az ellenfelet, de tovább nehezítette a helyzetet, hogy füves pályán volt a mérkőzés és mi kizárólag műfüves pályán edzünk. Az első félidő elején az ellenfélnek volt két nagy lehetősége, de ki tudtuk védekezni. A következő szituációnál a játékvezető asszisztense tizenegyest jelzett a játékvezetőnek, és ezt az ellenfél értékesített is. Ezután egy kicsit feljebb toltuk a védekezést és próbáltunk a széleken mögéjük kerülni, ami hamarosan eredményes lett, mert ki is egyenlítettünk. A félidőben klasszikusan bent ragadtunk az öltözőben és amatőr hibák garmadát halmoztuk egymásra. Az ellenfél a második félidő első tíz percében szerzett három góllal el is döntötte a három pont sorsát. Az első félidő alapján csalódást okozott a második félidő dekoncentráltsága. Ebben kell javulnunk. Sajnos két labdarúgó ötödik sárga lappal kipontozódott a következő mérkőzésről, fegyelmezetlen magatartás és rossz ütemű becsúszás miatt.”