Szombaton a Besenyőtelekhez látogatunk, amely még nem játszott tavasszal

Csapatunk a Heves megyei I. osztályú bajnokság 19. fordulójában, szombaton 15:00-tól a Besenyőtelek SC otthonában vendégeskedik, amely tavasszal még egyáltalán nem játszott bajnokit.

Az FC Hatvan az eddig lejátszott 16 bajnokin 39 pontot szerzett, így a bajnokságban a 3. helyen állunk. 13 győzelmünk mellett sajnos három vereségünk van, gólkülönbségünk 54–14 (mindebben már nincs benne a Boldog elleni győzelem, amelyet a szövetség a boldogiak visszalépése miatt törölt). Idegenbeli mérlegünk szinte hibátlan, nyolc találkozóból hetet megnyertünk, így 21 pontot zsebeltünk be, vonatkozó gólkülönbségünk 22–10.

Ellenfelünk, a Besenyőtelek a bajnokság 14. helyén áll és mindössze 11 pontot szerzett eddig, gólkülönbségük pedig 15–31. Az együttes otthon 8 bajnokijából csak kettőt nyert meg, míg három döntetlen mellett három vereséget szenvedett el. A 9 ponthoz 12–17-es gólkülönbség társul.

Érdekesség, hogy a gárda tavasszal még nem lépett pályára, az elhalasztott első tavaszi forduló mellett a múlt heti, Gyöngyöshalász elleni bajnokijuk is elmaradt.

A mieinknél a legeredményesebb játékos a legjobb megye I-es labdarúgónak megválasztott, 17 gólos Czibolya Gábor, aki ezzel holtversenyben a harmadik helyen áll a csoport összesített góllövőlistáján. A besenyőtelkieknél a legjobb góllövő Urbán Péter, aki eddig 4 találatot szerzett.

Az őszi szezonban, Hatvanban fölényes, 7–0-s sikert arattunk, góljainkat Czibolya Gábor (2), Sárközi János (2), Karácsony Dávid, Uj Patrik és Torda Patrik szerezték.

A szombati találkozót Pádár Szabolcs vezeti majd, míg asszisztensei Forgó Zsolt és Orovecz Tamás Péter lesznek.