Szerdai eredmények

U14
FC Hatvan – FC Dabas SE
9-0 (2-0)

Nagy Gábor: “Az első félidő feléig pontatlanok voltunk az utolsó passzok tekintetében és így nem sikerült gólt szerezni, annak ellenére, hogy folyamatosan tudtunk támadást kezdeményezni. Az első félidőben az igazi átütőerő is hiányzott, egy kicsit kényelmesen és kevés szenvedéllyel játszottunk.
Szünet után több területünk adódott és ezzel arányosan a lehetőségeink is megnyíltak további gólok szerzésére. Voltak pozitívumok a játékunkban, mikor nem vagyunk nyomás alá helyezve, van idő és terület a játékunkhoz, akkor sok minden megvalósul az edzéseken gyakoroltakból. Szabó Zalán dinamikus, gólerős játéka, Ruis Richárd védőmunkája említést érdemel. A többiek teljesítményével is elégedett voltam.”

U15
FC Hatvan – FC Dabas SE
2-2 (1-2)

Szén László: “A mérkőzés első percében a vendég csapat megszerezte a vezetést a mi hibánkból! A továbbiakban, többszöri lehetőség nyílt a gólszerzésre,de mindig rossz döntéseket hoztunk. Egyenlítő gólunk után,még jobban átvettük a játék irányítását,egy kontrából az ellenfél “büntetett”. A második félidőben szerettük volna a mérkőzést megfordítani, lehetőségeink megvoltak úgy mint az első félidőben. A vége felé egy jól eltalált lövéssel egyenlítettünk! Küzdelmes, hibákkal”technikai, taktikai,egyéni”, de nagy lelkesedéssel, akarattal játszottunk.”