Négy új fiú a keretben – Yannick is az FC Hatvanban

Mint arról korábban beszámoltunk, négyen távoztak télen az FC Hatvantól (plusz Durso Marvin, de ő már az őszi szezon befejezése előtt elment a klubtól). Az átigazolási időszak véget ért, megvannak az újonnan érkező futballisták is – négy új labdarúgót köszönthetünk a keretben.

Katona Roland érkezéséről már hírt adtunk, az FC Hatvant korábban már erősítő, 25 esztendős belső védő Monorról tért vissza hozzánk.

Két kárpátaljai fiatalt is keretünkben köszönthetünk: az egyik a 25 éves, magyar nemzetiségű középpályás, Rjasko Viktor, aki Mándokról érkezett csapatunkhoz. Tarpáról pedig Kulikovszki Valerij jött, aki 18 éves és szélső védőként bevethető.

A végére maradt pedig egy nagy név, klubunknak sikerült leigazolnia a korábban az NB I-ben is szereplő kiváló támadót, a 30 esztendős Yannick Mbengonot. A kameruni Yannick – vagy ahogy sok helyen becézték, „Janika” – pályafutása során megjárta a Kecskemétet, a Debrecent és Pápát is, míg legutóbb, az őszi szezonban a Borsod-Abaúj megyei I. osztályú Felsőzsolcán futballozott és 10 bajnokin 6 gólig jutott.

Szeretettel köszöntjük az új fiúkat a keretben!