Négyen távoztak klubunktól

Négy játékos távozott az FC Hatvan őszi keretéből a téli átigazolási időszakban. Juhász Bence, Nagy Ádám, Szabó Bertold és Zsámboki Ádám már nem csapatunkat erősíti tavasszal. 

A 28 éves középső védő, Juhász Bence a Pest megyei II. osztály Északi csoportjában szereplő Kisnémedi együttesében folytatja pályafutását – a hátvéd tehát visszatér volt klubjához, mivel a 2016–17-es bajnokságban ott futballozott. Juhász Bence ősszel öt bajnokin kapott lehetőséget és két gólt szerzett az FC Hatvanban,

A védőként és védekező középpályásként is bevethető 27 esztendős Nagy Ádám a Nógrád megyei I. osztály sereghajtójánál, a Héhalomnál szerepel tavasszal. Nagy ősszel tíz bajnoki meccsen szerepelt, ezeken négyszer volt kezdő.

A 23 esztendős védő, illetve védekező középpályás, Szabó Bertold pedig éppen ahhoz a Herédhez igazol, amelyet az első tavaszi játéknapon, jövő szombaton vendégül látunk Hatvanban. Szabó ősszel nyolc bajnokin játszott, ebből háromszor a kezdőcsapat tagjaként. Távozásának oka, hogy tavasszal munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudja vállalni a rendszeres edzésre járást.

A 19 éves Zsámboki Ádám új klubja a szintén megyei rivális Boldog lesz, de csak kölcsönbe kerül el klubunktól – ő négy bajnokin játszott ősszel, mindannyiszor csereként.

A téli átigazolási időszak egyébként ma éjfélkor zárul és reményeink szerint hamarosan új érkezőket is bejelenthetünk honlapunkon.