Harmadik helyezést ért el U19-es csapatunk a bajnokságban

Bedő Tamás a csapat edzője értékelte a mögöttük álló szezon.

MLSZ Regionális U19 Alap Középkeleti csoport

10 csapat alkotta a bajnokságot. Az alapszakasz után alsó és felső ház lebonyolításban 5 csapat küzdött!

Előzetes célkitűzés a felsőházba kerülés volt.

Alapszakasz:
Az első 6 mérkőzés nagyon gyengére sikeredett 1gy 1D 4 Vereséggel indultunk, ami az eredményeket illeti. Köszönhető volt annak, hogy egy teljesen új csapat állt össze és ennyi mérkőzés ment rá arra, hogy csapatként tudjunk működni. Ezek után nagyon távolinak tűnt a felsőház, de olyan játékot és sorozatot tudtunk produkálni, amivel éppen az 5. helyre azaz a felsőházba kerültünk. 8 meccses veretlenséget 5 gy és 3 d, de összességében a 12 mérkőzésen a megszerezhető 36 pontból 27 pontot gyűjtöttünk 8 gy 3 d és 1 vereség.

Azzal a tudattal vágtunk neki a felsőháznak, hogy az 5. helytől rosszabbak nem lehetünk és egy teljesen új bajnokságban bármire képesek lehetünk!

Felsőház:
Ez be is igazolódott, lendületben voltunk és nagyon jól kezdtük a bajnokságot. Nagyon kiegyenlített találkozók voltak , ahol a pillanatnyi forma és szerencse nagyban meghatározta az eredményeket. Az első 5 mérkőzésen ez nekünk kedvezett és a hátralévő 3 meccstől függetlenül már biztossá vált, hogy éremmel a nyakunkba zárunk , csak a színe volt kérdés.
A későbbi első és második helyezett csapattól egy szoros 2-1 vereséget szenvedtünk. Korábbi meccseken a szerencse mellettünk állt és ez után fordult a kocka és ezek voltak azok a meccsek ahol nem érdemeltünk vereséget, mégis így lett és az utolsó forduló egy tét nélküli mérkőzés lett számunkra. Ott önfeledt nagyon jó játékkal játszottunk, minden lekerült a vállakról és élményszámba ment ahogy dolgoztuk ki a helyzeteket, igaz vereség lett a vége , köszönhető annak, hogy nem voltunk élesek.

Összességében maximálisan elégedett vagyok a 3.hellyel és a mutatott játékkal, amivel ezt elértük. Kiemelendő, hogy piros lap nélkül játszottuk le az egész bajnokságot. A legfontosabb, hogy egy jó csapat lett a végére, megfelelő volt a kohézió.

Az alapszakasz legjobbja és legkiegyensúlyozottabb teljesítményét: kapusunk Hámori Dániel nyújtotta
Felsőházban a legjobb egyben gólkirályi címet ezzel elérve: Kovács Kristóf 10 góllal

Ez az egész szezon egy igazi csapatmunka volt!

Köszönet:
Zoran Spisljak Felnőtt edzőnek aki maximális támogatásával és fiatal játékosai lejátszásával segített ezt elérni
Rézsó Péter Kapusedzőnek: Aki kapusunkkal végzett munkájának köszönhetően ezt elérhettük.
Schwarcz Zoltán U17-es edzőnek, aki maximálisan segített a fiatalabb játékosok felfelé áramoltatásában és ezen játékosok minősége kellett a sikerhez!
Valamint a szülőknek és az egész FC Hatvannak!


Csapat tagjai
felsősor balról jobbra: Kovács Kristóf, Bucsu Richárd, Vince Adrián, Bedő Tamás(edző), Kapitány Barnabás, Sugár Ljubomir, Szász Adrián, Tóth Máté, Hámori Dániel
Alsó sor balról jobbra: Kiss Vince, Püspöki Zalán, Bodor Tamás, Mészáros Dávid, Áll Dávid, Bognár Bence, Mészáros Keve
Képről hiányzik : Német Bence, Szőnyi Csaba