Győzelem Salgótarjánban

SALGÓTARJÁNI BTC – FC HATVAN
0–1 (0–0)

SBTC: Szalay A. – Klajban L., Filkor B. (Jacsó D., 80.), Horváth M. (Petrecsko R., 80.), Nagy M., Tarlósi P. (Csáki B., 90.), Molnár T., Benkő P., Kálmán R., Csifó I. (Tarlósi M., 68.), Csuka K. Edző: Sebestyén Szilárd.

HATVAN: Menczeles I. – Nagy Zs., Szabó Sz., Mundi Z., Kitl K., Benkó D. (Vince A., 86.), Burzi A., Tarjáni P., Fellner K., Dinka K., Bodnár A. (Kanálos P., 65.). Edző: Zoran Spisljak.

GÓL: Kitl K. (78. – 11-esből).

KIÁLLÍTVA: Kálmán R. (77.).

Zoran Spisljak: “A Salgótarján már az első percben megmutatta, hogy mi vár ránk. Egy kiugratással helyzetbe kerültek, szerencsére Menczeles Iván bravúrral védett. Ezután átvettük az irányítást, jobban kontroláltuk a játékot és a pályát, ezzel nehezítettük, hogy a Salgótarján közel kerüljön a kapunkhoz. A második félidőben nagyobb nyomást helyzetünk rájuk és már abból adódott több helyzetet. Ezek közül egyet gólra is tudtunk váltani, ami elég volt, hogy begyűjtsük a három pontot. Köszönöm szépen a buzdítást és a szurkolók segítségét, mert végig mellettünk voltak és adták az energiát, ami kellett, hogy a csapat nagy önbizalommal játsszon.”

Heol.hu