Felvételi a Sportosztályba

Sportosztályba történő beiratkozás

A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskolában a felmenő rendszerű bevezetés következtében az 1-4. évfolyamokon már 1-1 sportosztály van. A 2024/2025. tanévben indul
az újabb sportosztály.
A hivatalos, országos beiratkozás időpontja: 2024. április 18-19. Az iskola leendő 1.c sportosztályába -megfelelő egészségügyi és fizikai képességek alapján –
beiskolázási körzettől függetlenül Hatvan város egész területéről, sőt a Hatvan környéki településekről is be lehet kerülni.

A sportiskolai képességmérési vizsgálat 2024. április 13-án (szombat), két időpontban, 8 órakor és 11 órakor lesz a Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskolában. Az iskola kéri, hogy előzetesen minden érdeklődő szíveskedjen az iskola honlapján ( https://szentistvan- hatvan.hu/ ) regisztrálni.

A gyerekek hozzanak magukkal sportfelszerelést (sportcipő, rövidnadrág, póló)!

A sportosztályba történő beiratkozásnak kötelező feltétele a képességmérési vizsgálaton való megjelenés. A mérés eredményéről, a sportosztályba történt felvételről 2024. április 15. napján (hétfő), e-mail útján minden szülőt értesít az intézmény.

A leendő osztályfőnök, tanító néni, a testnevelés szakos pedagógusok szeretettel várnak minden érdeklődő óvodást és a szülőket.